Ahad, 1 Jun 2014

Rawatan fisioterapi di Klinik Kesihatan Seremban 2

Sebelum nih saya cerita dengan korang yang saya buat fisio pakai baju kurung aje kan. Hahh,kali nih dah siap siap bawak seluar dari rumah ok...

Fisioterapi kali nih saya buat cycling dan lutut kena karennnnn...Tapi bukan karen yang boleh bikin mati tuh tak...Tapi rasa karen tuh macam denyut nadi dan rasa macam semut hurung aje..Sempatlah saya tidur sementara nak tunggu rawatan selesai...Pantang ada kesempatan apa lagi,mata mula kuyu layan kan aje...Asal tempat tuh empuk selesa jadi aje dak Mimie tidur..hahaha...

Hasil dari cyling tuh nih result yang saya dapat...

Masa : 22:08
Jumlah kalori terbakar : 95

Hahhh...nih baru 22 minit 8 saat...Kalau sejam mau 100++ kalori terbakar...Wahhh,makan beratus ratus beriban riban kalori ai telan bab nak bakar kalori tuh kemain payah lah wei...Memang kena control jumlah kalori diambil sehari lepas nih...Ingat senang ke nak pecah lemak bakar kalori....Lepas nih harus usaha lebih. Sambil berfisio sambil bakar kalori..

8 ulasan:

  1. best jugak kan sambil fisio sambil bako kalori
    semuga cepat sembuh

    BalasPadam
  2. Wah... Blh bakar kalori sekali ea...

    BalasPadam
  3. Mahal tak nak bakar lemak? Kalau nak bakar lemak satu badan boleh? Hehehehe..

    BalasPadam
  4. aduh jelesnya lihat kalori yang dah burn tu..
    kak anim risau je bila sedara mara lama tak jumpa kata kak anim gumuk..

    BalasPadam
  5. kira 3 in 1 kan. Treatment fisio+bakar kalori+dapt tidur.hihihi

    BalasPadam
  6. Kayuh jgn x kayuh mimi. Kt rumh akk dulu ada basikal ni. Tapi dah di bawa ke gym. Tgal treadmil je yg ada. Tu pun tak buat.

    BalasPadam
  7. gaya hidup sihat smbil buat rawatan fisio :)

    BalasPadam
  8. ada kurang tak sakit lepas buat fisio?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.