Rabu, 25 Jun 2014

Nuffnang berwajah baru

Memang bikin menyirap darah aje bila bukak Nuffnang tau..Terhegeh hegeh macam siput vahvahvah...Tunggu punya tunggu aisehmen daku berdosa pada Nuffnang...Wah wah wah...Dah berwajah baru korang...Lagi mesra pelanggan gitu..I loikeee....


Saya lagi suka view akaun Nuffnang yang baru nih lagi mesra alam kot kalo compare dengan yang lama..Warna pun ada tukar juga...Biru dia pekat sket dah tak guna kaler ala ala turqoise lagi...Ke korang dah tau lama cuma saya aje tertinggal keretapi..hahaha...Lantak nak juga cerita kat korang. Tak kisah lah kot kot ada suara sumbang cakap ek eleh tuh pun nak kecoh kan kan...Hado makcik kisah??Hahaha


Nampak lagi woowwww new look Nuffnang nih kan...Nih yang buat hari hari nak login Nuffnang..hahaha

15 ulasan:

  1. aah..prasan jugak tadi macam pelik sikit bila bukak nuffnang..

    BalasPadam
  2. Bak cpuv satu! Hikhikhik im is jeles

    BalasPadam
  3. 3-4 tahun lepas masa duk gila blogging sempat la makan 2 keping cek ihsan dari cik nuff nih. tak banyak pun cuma ratus-ratus jer. lepas tu merajuk dan terus buang iklan nuff selepas di lucutkan status giltterati. selepas beberapa tahun pasang balik secara suka2. eh...eh...sekarang dah ada naik pulak. hehehe, tak banyak mana tapi ada la daripada takde langsung

    BalasPadam
  4. Baru je kot tukar...sebab tengok pagi tadi yang lama lagi...buka malam ni tengok dah berwajah baru...

    BalasPadam
  5. Ea... Ke... Hihi... Lama x cek nuffnang...

    BalasPadam
  6. sy pn suka ngan nuffnang yg baru ni... senang...

    BalasPadam
  7. a’aaa.dh tgk smalam.hihi.
    yg baru lagi mesra :)

    BalasPadam
  8. erkk yeke? lamanyaa ida tak bukak nuffyy huhuhhu

    BalasPadam
  9. eh..ye ke..hihi..akak lama dah tk bukak nuff tu sebab tk tahu langsung..

    BalasPadam
  10. eh rasa mcm dah lama sgt tk bukak nuffnang ni..ketingalan sungguh hehe

    BalasPadam
  11. Wajah nuff yang baru ni nmpk lmbut je..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.