Kerana Terpaksa Aku Relakan

Sekarang nih kan tengah hot drama kat tv3 Kerana Terpaksa Aku Relakan lakonan Amar Bahrin dan Izreen Azminda..Disebabkan tak sabar saya pinjam novel ofismate....Penat lah nak tunggu kat tv punya cerita. Baca novel puas hati kan...


Kawan saya betul betul menghayati novel nih. tau...Tengoklah keadaan novel dia..hahaha...Kawan saya gelak aje bila saya cakap macam tuh...

20 comments:

  1. Wahh..siap hade novel lagi tuh. Tu la , novel dia lagi best. Hehe

    BalasPadam
  2. sana sni blogger entry tajuk ini..
    best ceritanya ya..
    kak belum kesempatan tengok di tv atau di novel..adoii

    BalasPadam
  3. saya nie kalau baca novel mesti asyik muka surat sama....

    BalasPadam
  4. kak ana memang suka izreen azminda tu berlakon,layan gaklah sampai magrib pastu sambung esok lak..sekerat2 je hehe

    BalasPadam
  5. rajin baca novel
    tapi drama tu memang best kan :)

    BalasPadam
  6. baru tau sebenarnya yg drama tu adaptasi novel. hehe

    BalasPadam
  7. Dengar pasal drama ni drp kawan-kawan tapi belum berkesempatan nak menonton..

    BalasPadam
  8. saya pon nak layan novel je..lambat nk tuggu dlm tv tu..huhu

    BalasPadam
  9. Oh adaptasi novel ke cite ni. Cisss. Baru tau. :P

    BalasPadam
  10. drama ni pn adaptasi jgk ke? Baru saya th

    BalasPadam
  11. kakk sekarang ni wajib bagitahu ida pe ending cerita tu! cepatannn ! HAHHAHHA

    BalasPadam
  12. takpe, Ros sabar menanti drama tu satu episod setiap hari. hihihi

    BalasPadam
  13. salam k.mimi..
    ehehe..layan jgk citer ni kat tv3..
    adik jenis tak sabar, terus dibelinye.. dah habis baca, die cakap tak best dah dh follow drama.. :p

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..