Isnin, 16 Jun 2014

Jom follow

Assalamualaikum... Kali nih saya nak ajak kawan kawan follow newbie blogger. Actually,newbie kawan saya masa sekolah dulu..Sebelum nih ada beberapa yang dah follow blog dia tapi tuh lah dia tak aktif pulak disebabkan beberapa sebab yang tak dapat dielakkan.

Atas nasihat saya, dia mula aktif semula dalam blog. Saya cakap sayang kalau ada blog tak dimanfaatkan sepenuhnya...Boleh tambah kenalan dan bertukar tukar pendapat.

So, apa kata korang follow blog dia bagi support. Bila ada newbie nih kita kenalah support kan. Kawan saya nih seorang cikgu tau dan mengajar di KL.


Blog dah cantik sayang kalau dibairkan macam atuh ajekan...Jom korang follow blig kawan saya nih bagi dia support...http://sukasukihatiyana.blogspot.com

20 ulasan:

  1. Eh eh , kita pun newbie juga. Nak juga. :P

    BalasPadam
  2. okeyy!im cominggg..hehe..nk follow kwn kak mimi.. ;)

    BalasPadam
  3. yeah kita sapot kengkawan.. luaskan kenalan di alam maya

    BalasPadam
  4. rasa mcm dah follow blog ni dulu...
    a'aa yela kan.. tu siap ada gambar kat ina dkt follower dia.. hihi

    BalasPadam
  5. bagusnya dapat kawan macam mimi..
    promote blog kawan..

    BalasPadam
  6. Ok... Nnt kita follow..tpi rasa mcm pnh terjah blog dia..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.