Hadiah Giveaway Ephyra dah sampai

Alhamdulilah pagi tadi saya dah pun teria Ephyra dan sehelai tshirt yang saya menang dari giveaway yang dianjurkan oleh Mialiana bersama Ephyra...Tak sabar rasanya nak mulakan cabaran selama 30 hari lepas tuh kena submit entry review pasal kebaikan dan perubahan yang berlaku masa minum Ephyra...


T shirt Ephyra nih saya mintak size xl tau. Sepatutnya size saya size L tapi saja nak besar dan labuh saya mintak size xl...Saya dah ada sehelai size L...Kot kot lepas nih incik hubby saya nak pakai jugak boleh bagi size xl tuh kat dia...

Tak sabar nak start cabaran bersama Ephyra nih...

27 comments:

  1. wahh bestnyee..tahniah2..kite pun baru nak start minum ephyra..tapi sponsor diri sendiri le..haha

    BalasPadam
  2. betemu kita nnti di fasa kedua
    good luck :)

    ephyra sy pon bru sampai tadi

    BalasPadam
  3. Tahniah ye..
    Jemput join GA ini
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html

    BalasPadam
  4. wa... bestnya... Tahniah Mimi... Good luck utk cabaran seterusnya ya ^__^

    BalasPadam
  5. tahniah kak....
    akak menang top komentar dr blog kak ina jugak kan? murah rzeki akak...heheh tahniah lagi skli

    BalasPadam
  6. Salam K.Mimi Azirah ..
    Alhamdulillah.. rezeki.. ^_^
    tahniah...

    BalasPadam
  7. Goodluck kak mimi. Wah3..mesti bseri, meletop2 gitu. Hik3 kalah kak ton.

    BalasPadam
  8. tahniah .. hehe.. goodluck untuk fasa kedua t.. leen masih lagi setia menunggu paksik posmen .. hehe :)

    BalasPadam
  9. tahniah mimie, trylah sebab mmg sedap rasanya, klu consistent mmg nmpk hasilnya

    BalasPadam
  10. Kak Mia Belum dapat lagi .... good luck untuk fasa ke 2 :)

    BalasPadam
  11. seronoknya bila dapat free..
    kak kena kuar kocek sendiri, huhu

    BalasPadam
  12. Bestnye dpt t shirt..ephyra ni rajin bagi macam2 ye..produk pun xkedekut beri..

    Set Bersalin Terbaik

    BalasPadam
  13. tahniah kak mimi.. dah dapat ye ephyra tu.. boleh menambah stok sedia ada :)

    BalasPadam
  14. tahniah kak :)
    shida pn sama dpt juga dah mula mnum dah hehee..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..