Gempar!!! Shin Chan ada di Malaysia

Hahhhhhh....Betul ke nih??Mesti korang tertanya betul ke tak kan....

Betul tau korang....Saya sendiri tak sangka kartun Shin Chan tuh ada dalam alam realiti...Giler kentang saya punya tanjat...Hahaha...Ada rupanya the real Shin Chan...Tak percaya????Meh skroll laju laju tengok pic Shin Chan nih... 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taraaaaaa!!!
**
**
**
**

 The real Shin Chan



Hahahaha....Nih lah real Shin Chan a.k.a Aina...Alahai anak dara saya sorang nih tau...Mana dia dapat magic color tuh tak tahulah...Lepas tuh dengan kak namnya dia boleh conteng kening dia dengan magic color tuh...Adehhhh!!

19 comments:

  1. aina lukis ke kening dia tu.tgk macam real je..sabaq aje la.hihi

    BalasPadam
  2. hahaha...
    panjang akalnya tu mimi..adooi..

    BalasPadam
  3. btl2 klakarlah aina ni. Sejibik sama mcm shin xhan

    BalasPadam
  4. hehehe..ini mmg kelakar..adoyai..anak oh anak..

    BalasPadam
  5. conteng kening dengan magic kaler?? alahai..sedihh...
    tetiba teingat anak dara sndri y berangan kai lipstik dgn kaler pensel dia..

    BalasPadam
  6. hehe... ingatkan sin chan ada datang malaysia. :)

    BalasPadam
  7. amboi lebatnya kening dia
    tu ade misai secalit hehe :)

    BalasPadam
  8. Hahaha..comelnye cik shin chan kite nih.

    BalasPadam
  9. salam k.Mimi Azirah ..
    mueheheheh...kening tebaiiii :p

    BalasPadam
  10. salam k.Mimi Azirah ..
    mueheheheh...kening tebaiiii :p

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..