Selasa, 10 Jun 2014

Gambar lama menggamit memori

Adoiii...officemate saya takde kerja habis semua gambar gambar lama dia upload kat group ofis...Bila tengok kelakar pun ada.Yela ada yang dulu kurus sekarang dah berisi,dulu gelap sekarang cerah,dulu berisi sekrang kurus...Pendek kata semua adalah...Gambar lama memang menggamit memori lah...Nak nak tengok semula gambar saya yang lama...Ya ampunnn...Macam tak percaya aje...Saya ke tuh kan??



Dua dua gambar kat atas diambil.masa tahun 2010 tau...Style tudung pun lain...Masa nih popular tudung jenis syria kan....Mana ada wide wide shawl bagai...Time nih kulit agak gelap..hahaha...Bila tengok bantai gelak...Macam tak percaya aje...Eh nih aku ke??Gambar nih kawan saya dah edit tau sebab dia pakai dslr..So mana yang kureng dia touch up...Kalau rak touch up lagi belengut agaknya dak Mimie nih...hahaha...


Hah nih gambar yang terkini saya snap tadi sebelum berfisioterapi...Cepat cepat ambik Note 2,guna kamera depan terus snap...Yang nih tak guna camera 360 ye...Gambar original takde edit edit..Cuma pakai krim siang,celak dan lipstick sikit.. Pastu,sekarang berwide shawl aje..Tudung syria entah ke mana..Selesa dengan wide shawl sebab boleh adjust labuh...Kalau bezakan gambar dulu dengan sekarang memang jauh bezalah...Takpe takpe kenangan kan..At least boleh jadi tatapan anak cucu kan...

18 ulasan:

  1. Kak mimi still manis ayu cam dlu sampai sekarang. Hik3

    BalasPadam
  2. transformasi gambar dulu dgn skrg.sama la kita pakai shawl sbb leh ejas bg labuh.kalau pakai syria pun pilih yg L size.

    BalasPadam
  3. wide shawl best kan..blh adjust labuhnya.tapi syria pun ada yang labuh kak.saya kadang2 malas..mmg sarung je syria.hehe

    BalasPadam
  4. cantik..masih cantik walaupun dah berkahwin dan beranak..hehehe

    BalasPadam
  5. pakai tudung syria muka akan mnpk bulat berisi kan. Saya langsung x de tudung jenis syria ni

    BalasPadam
  6. seronok kan kalau tengok semula gambar lama-lama.. Ros pula, kalau tengok gambar tu yang best. sebab dulu kategori kurus.. sekarang ni, hmm.. hahhaha.. mengembang..

    BalasPadam
  7. yg baju pink tu tgh pregnant ke?
    muka serius je.kikiki

    BalasPadam
  8. Salam K.Mimi Azirah ..
    HIHI...terimbas memori yer..
    akak makin slim lah sekarang.. ^^

    BalasPadam
  9. gambar no 2 tu mimie tengah prgnant ke?

    BalasPadam
  10. Nmpk matured dah kak mimi... Pdan la dgn usia la kn...

    BalasPadam
  11. Hahaha...klu nk tgk gmbr ayut dulu lg sakit perot gelak..kak mimie ok lg..cun je slalu...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.