Rabu, 18 Jun 2014

Dapat patung penyu Terengganu

Sebelum incik hubby outstation kat Terengganu tau..Masa dia balik dia bagi anak anak patung penyu..Tapi bukan dia beli pun. Wife pegawai incik hubby belikan untuk Aina dan Auni...

Macam biasalah kan, Aina atau Auni jadi mangsa Ummi nak ambik gambar.


Yang pink Auni punya..Yang orange Aina punya..

19 ulasan:

  1. Comelnye penyu. Huhu. Waner warni lak tuh. :)

    BalasPadam
  2. comelnye penyu
    salam singgah
    www.irrayyan.com

    BalasPadam
  3. comelnya penyu
    salam singgah
    www.irrayyan.com

    BalasPadam
  4. cantik. Ni patung jenis soft-toy ke?

    BalasPadam
  5. seronoknya...
    senyum sampai hujung telinga, heee..

    BalasPadam
  6. kite orang ganu ni takde patung penyu.. nak satu.. hahahaha...

    BalasPadam
  7. mmg comei dua2.... aiyan pun ada sekor warna pepel

    BalasPadam
  8. comelnya..ni kalo ank sy nmpk mesti suka hehe

    BalasPadam
  9. Patung pink tu sama dgn Faiqah punya gak.. Hehe

    BalasPadam
  10. salam k.mimi azirah..
    hihi..penyu kaler pink! comey2..

    BalasPadam
  11. dorang berebut tak yang warna pink tu kak?.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.