CPUV UMobile Prepaid Free Meal


Tetiba aje muncul cpuv baru...uMobile Prepaid Free Meal...Whattheeheckkkkk??Tetiba aje ngko ada??Pastu start 13 Jun lak tuh...Apakah???

Apa apa pun terima kasih incik Nuffnang sebab bagi dak Mimie iklan Nuffnang baru..Setakat nih ada 7 6 yang on going...

CPUV #55 - uMobile Prepaid Feel Free

13 comments:

  1. CT nye acc pun cenggitulah kak hihiks.. tak nampak lagi iklan jejoget nanti CT singgah lagi mai tekan iklan..

    p/s : click iklan cebu :D

    BalasPadam
  2. same la kite, hr ni dye bg.. tp on going 13jun.. hhee

    BalasPadam
  3. Tahniah. Irra pon excited nak merasa cpuv... Sedang belajar n berusaha..hehe

    BalasPadam
  4. Wah, dah kali ke 7...saya baru dua kali.

    BalasPadam
  5. Nuffnang tak bagi saya pun yang tu huhu...sama la kita tengah running 6 CPUV sekarang ni...harap2 lama la sikit dok lepak kat blog ye...dapat la lebih sikit hehe...

    Jom join SEGMEN di blog saya....tinggalkan url blog anda di sana...sama-sama kita blogwalking nanti okey :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

    BalasPadam
  6. banyaknya on going
    bagi akak sikit, hehe :)

    BalasPadam
  7. bestnya kan check akaun ada cpuv baru wlpn kengkadang xbanyak mana pn earnings

    BalasPadam
  8. Tahniah kak.. Murah rezeki akk kn...

    BalasPadam
  9. Tahniah kak.. Murah rezeki akk kn...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..