CPUV Petronas Primex 95

Alhamdulillah tadi check akaun Nuffnang saya dapat hadiah dari Nuffnang lagi..Apalagi kalau bukan CPUV kan...Terima kasih banyak banyak incik Nuff kerana baik hati bagi saya CPUV lagi..Sila bagi lagi dan lagi. JANGAN KEDEK ye...

Kali nih saya dapat CPUV Petronas Primex 95..Ermmm selain dari menggunakan PETRON saya isi minyak kereta kat PETRONAS...So far dalam simpanan ada dua kad untuk isi minyak satu kad PETRON dan satu lagi kad MESRA..


Semalam tengok Nuffnang takde pulak tetiba tadi check eh ada pulak...Dah ada earning pun...Kadang kadang Nuffnang nih bikin magik tau..hahaha...Anyway thanks again Nuffnang..

#CPUV 50 - PETRONAS PRIMEX 95

21 comments:

  1. Tahniah akak ! Lepas ni lajulah blog , sebab pakai minyak Primex. :P

    BalasPadam
  2. Tahniah yer... Zumal pun dapat CPUV nie jugak ;)

    BalasPadam
  3. niesa dh jarang blogging jadi cpuv pn tinggal sikit yg on going..uhuk...tahiah kak mimi...

    BalasPadam
  4. tahniah mimie, wahh bestnya hilang berganti ;)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah, tahniah mimi. Teruskan menulis blog

    BalasPadam
  6. Bestnya kak.. Tahniah.. Rezeki sntiasa masuk..

    BalasPadam
  7. salam k.Mimi Azirah ..
    wuu...alhamdulillah..tahniah! ^^

    BalasPadam
  8. Ayut ad 1 je kad..bonuslink...huhu.tahniah kak mimi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..