CPUV Huawei Ascend P7

Assalamualaikum...

Alhamdulillah pagi tadi check akaun Nuffnang ada lagi cpuv baru yang tergedik gedik menari...


Kali nih campaign Huawei Ascend P7..So far saya tak nampak iklan nih lagi hari nih...Iklan nih start semalam...Alhamdulillah syukur rezeki saya sekeluarga..

Terima kasih Nuffnang sebab baik hati baai cpuv baru kat blog saya. Kawan kawan yang nampak iklan tuh jangan lupa terjah okey.

CPUV #51 - HUAWEI ASCEND P7

27 comments:

  1. tahniah beb..
    dah nampak iklan tu..klik2 bagi duit raya

    BalasPadam
  2. tahniah sis.. berderet2 dah tu.. bleh blanje Fiza kepci...>_<

    BalasPadam
  3. Tahniah yer... Menarik iklan Huawei tu sampai zumal pun terpaut :)

    BalasPadam
  4. wah...bukan satu tapi berderet..
    tahniah

    BalasPadam
  5. tahniah kak mimi.. banyak ye dapat :)

    BalasPadam
  6. Salam k.Mimi Azirah ..
    alhamdulilah..byknyer BE.. hihi..
    tahniah...

    BalasPadam
  7. tahniah mimie, pasti lebih semangat nk update blog

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..