Carta top pengomen bulan Januari - Mei 2014

Assalamualaikum....

First sekali saya nak mintak maaf kat kawan kawan sebab berhutang dengan korang pasal satu benda nih...Teruk betul saya tau...Busy + lupa sampai tertangguh nak up entry oenting nih. So,entry saya rangkum kan sekali. Senang...

Saya nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada koraag yang rajin singgah ke blog saya dan drop komen...Sangat sangat hargai..

  Top pengomen bulan Januari

 Top pengomen bulan Februari

 Top pengomen bulan March

 Top pengomen bulan April

Top pengomen bulan Mei

Kepada nama nama yang ada sila bagi nama dan alamat korang ke mimiazirah84@gmail.com..Ada gift nak bagi korang...Terima kasih jugak buat kawan kawan yang lain sebab sudi datang blog saya dan tinggalkan komen...

22 comments:

  1. best kan ada kawan2 blog ini
    anyway anum dah url nie yang baru
    http://anumkhairil.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. tahniah kepada mereka semua..hampir kenal kesemuanya..(kenal blog je)
    nama saya takde lah..huhu

    BalasPadam
  3. name saye takde.. kene selalu datang sini i.. moge makin erat silaturrahin antare kite..

    BalasPadam
  4. Tahniah! Ngeh3..pasni name ana lah pulak. Miahaha. #ayatperasanjetu

    BalasPadam
  5. Tahniah buat mereka semua. Waaa.. Ciksu sntiasa ada dlm carta.. :)

    BalasPadam
  6. tahniah buat semua yang tersenarai :)
    Ros pun ada tu kan.. hihihi

    BalasPadam
  7. saya pun nak tinggalkan komen jgak..hehe

    BalasPadam
  8. tima kasih mimie..
    thanks..tak tau pon.huhu.
    sbb gna hp je skrg ni..versi mobile so, mmg tak tahu ada tersenarai..

    nti sy send k.in shaa Allah

    BalasPadam
  9. Salam k.Mimi Azirah ..
    alhamdulillah..tahniah buat semua yg terpilih..
    selalu jer nampak kelibat cik su.. hihi

    BalasPadam
  10. Aik.. Saya ada... Terima kasih kak mimi... Insha Allah.. Nnt sy send email ea..

    BalasPadam
  11. Ayut ad la kat januari..hihi..jap2x..nk bg

    BalasPadam
  12. hehe..semua kaki rajin komen..xleh lawan depa hehee :)
    tahniah semua :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..