Isnin, 16 Jun 2014

Cara makan hati unta untuk penghidap sesak nafas,semput,asma

Saya dapat hati unta dari ofismate tadi. Sebab saya batuj tjen semput. Dia dapat pun daripada kawan dia. So,dia pulak bagi kat saya..Korang pernah makan atau tahu cara nak makan hati unta nih..Saya ada jugak google tapi al semput betul line nih...Sakit jiwa ajer...


Nih la hati unta tuh korang....Dari Makkah...Nanti kalau dah dapat cara nak makan saya share lah ue. Tapi kalau korang tahu boleh jugak share dengan saya...Hati ayam pun saya tak makan macam mana lah saya nak hadap makan hati unta nih...Adehh..

13 ulasan:

  1. Owh.. hati unta bgs utk lelah ye?
    Hati tu ybdh diawet ye? Nmpak kering je

    BalasPadam
  2. Alamak tak tahulah pula caranya , get well soon akak. ^^

    BalasPadam
  3. tak salah sue kena rabus N minum air rebusan tu, tak salah la kan

    BalasPadam
  4. Susah nak cari nie... Moga kembali sihat yer :)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak.. Erkk.. Blh telan ke tu?

    BalasPadam
  6. mcm mana rasa hati untu tu kak mimi?dh mkn lom?

    BalasPadam
  7. prnh baca kat fb, hati unta bgs utk lelah. Tp lupa plk mcm mana cara mkn. Huhuhu...

    BalasPadam
  8. Baru nrl tahu hati unta baik untuk lelah... :)

    BalasPadam
  9. Pernah makan kecik dulu... Tpi dapat pun sikit je... Xde la nk amal... Maka tak berkesan utk sy..

    BalasPadam
  10. SAlam kak.. kalau dah tahu, boleh share kan ye..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.