Selasa, 10 Jun 2014

Bersenang lenang hari nih

Hari nih ada appointment kat HTJ..Sebelum gi HTJ singgah kejap kat ofis nak settlekan kerja sikit...Tak padan dengan lutut sakit pergi hospital merempit dengan incik hubby...Sampai hospital duduk kat kaunter tunggu incik hubby uruskan pasal appointment saya...Sekejap aje lepas tuh terus pergi bahagian ortopedik...Bajet dalam dua jam jugak lah tunggu..Rupanya kejap aje duduk,nombor dah dipanggil...

Rasanya sebab kat kad appointment saya dicop kakitangan kerajaan kot sebab tuh servis cepat tapi tak tahulah betul ke tak sebab ikutkan ramai orang yang tunggu turn tau..Sebelum nih saya tunggu lama sebab kat kad appointment takde cop kakitangan kerajaan lagi sebab time tuh takde GL...

Hasil appointment tadi,saya kena continue fisio selama sebulan lagi. Lepas tuh ukuran lilit lutut kiri saya 41cm,lutut kanan pulak 43cm. Doktor cakap kaki sebelah kiri mengecut sebab pergerakan sebelah kiri kurang dari sebelah kanan. Kira otot otot kaki kiri tak aktif sebab tuh mengecut..Dah habis appointment,tunggu kejap untuk ambik kad next appointment dan dapat mc...Tak mintak pun tapi doktor bagi hamekkk aje...

Balik rumah kemas apa yang patut,masak pastu duk rehat sementara tunggu pukul 2.30 petang sebab ada fisio pulak...So hari nih bersenang lenang dari mengadap kerja kerja kat ofis..hahaha...Suka ngko kan Mimie...

21 ulasan:

  1. Rajin rajin fisio akak , jangan malas malas. :)

    BalasPadam
  2. untung kak mimi dpt bersenang lenang hari ni..hehe

    BalasPadam
  3. Best dapat bersenang lenang kan... :)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah makin pulih dengan fisio ni kan, selamat berehat2 mimie:)

    BalasPadam
  5. Mc dh dpt kan..rugi kalau xamek..hehe..

    Gws mimi..

    BalasPadam
  6. Semoga cepat sembuh dan selamat berehat Mimi Azirah :)

    BalasPadam
  7. bukan senang mimi nak dapat MC dari klinik kerajaan..
    rezeki tu, hihi

    BalasPadam
  8. Bestnye dpt berehat. Selamat rehat yah kak mimi. ^_~

    BalasPadam
  9. ni kene buat fisio je ke atau bagi ubat makan atau ubat sapu skli

    BalasPadam
  10. kak, jaga diri ye.. moga cepat sembuh..

    BalasPadam
  11. selamat berfisio mimie.
    takecare.
    untung kja gomen kan..alhamdulillah

    BalasPadam
  12. Salam K.Mimi Azirah ..
    huhu..tak sure la pulak.. mungkin ade kelebihan sbgai kakitangan kerajaan kan..?
    rajin2 fisio tau!

    BalasPadam
  13. Senang kejap jgn nnt dtg keje mcm lipas kudung nk siapkan kje...huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.