Khamis, 26 Jun 2014

Gangstar pakai lampin dewasa???

Assalamualaikum....

Kali nih keywords pelik dan kelakar bangat...Adoiii apa apa ajela yang diorang nih carik...Gelak guling guling saya tengok..


Yang lain tuh saya tak kisah...Yang saya kisah tuh keyword yang second tuh...Jadah pergi cari gangstar pakai lampin dewasa??Adoiiiii...Tolonglah carikan saya siapakah gerangan yang cari keywords nih...Nasib baik masa taip entry tengah malam,leh cover ketawa..Kalau tak memang ketawa besar ler...

13 ulasan:

  1. Hahaha ni la keyword paling tak boleh blah. Ada ke gambar gangster pakai lampin kt blog ni.hehe

    BalasPadam
  2. gangstar pakai lampin dewasa? hihihi.. teringat ayah dulu kena pakai lampin dewasa tena sbb sakit. kot dia ni search tuk ayah dia kot. hihihi

    BalasPadam
  3. ni gangster mana pulak pakai lampin yg mimi buat ntri ni??? Lampin cloth diaper (CD) ka lampin pakai buang?? Cer cite...Hihihihu

    BalasPadam
  4. cloth diaper ke? Lampin pakai buang??? Cer cite abang gangster

    BalasPadam
  5. sape la yg cri keyword tu..abg long padil kaaaa...hahaha

    BalasPadam
  6. Haha..xpdan ngn gangster keyword tu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.