Ahad, 18 Mei 2014

Whatsapp berwajah baru

Dah lama saya tukar whatsapp baru nih. Hari nih baru nak up entry pasal nih. Rasanya kawan kawan yang lain ada yang dah guna. Saya suka whatsapp baru nih...Kita boleh ubah chat bubbles,size tulisan,kaler tulisan dan sebagainya lah..



Suka dengan wajah baru whatsapp nih..Nama ceria gitu.....hehehe...

22 ulasan:

  1. Akakpun dah guna yg baru tp x pasti apa lagi kelebihan yg baru ni.

    BalasPadam
  2. alamak...apsal tak tau nie..memang ketinggalah zaman betul la

    BalasPadam
  3. kak ana belum tukar lagi...macam cun je kan..:)

    BalasPadam
  4. Wah dah ada perubahan sejak bertukar tangan yer :)

    BalasPadam
  5. menarik mimi..
    untuk hp tertentu saja ke nak tukar wajah whatsApp..hihi..
    kak nim bute sikit tang gajet nih

    BalasPadam
  6. oooo... whatsapp berwajah baru ye. kena update kalo mcm nih.

    BalasPadam
  7. oooo... whatsapp berwajah baru ye. kena update kalo mcm nih.

    BalasPadam
  8. Hamboiii hamboiii. Cantiknyaaa. Siapa ajar download ni. :P

    BalasPadam
  9. macam mana nak dapat whatss app baru ni..ada nama baru ke...

    BalasPadam
  10. berupa baru pula yer..dah tak pakai kaler hijau tu lagi..hehehe

    BalasPadam
  11. Tu la... Semua serba personal. Hoho...

    BalasPadam
  12. mmg cantik whatsapp+ ni..tp tu la..haha..tunggu beli fon baru la buat..heee

    BalasPadam
  13. aah ade ida dapat noti suh upgrade wasap... tapi TAK terbuat buat lagi.. busyyy. nenantii laa kott hehehhehe

    BalasPadam
  14. tipon tak berapa nak canggih
    tak ada wassap...hehe

    BalasPadam
  15. x pandailah saya guna wechat n whatsapp ni

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.