Ahad, 11 Mei 2014

The Liebster Award - MyCherita

ENTRY AUTOPUBLISH

Assalamualaikum....

Masa blogwalking saya perasan majoriti blogger akan buat entry pasal The Liebster Award..Korang akan ditag dan ada beberapa soalan korang kena jawab..Pastu korang kena tag dan tanya soalan kat kawan kawan yang lain....Bagus jugak buat segmen macam nih boleh kenal lebih mendalam pasal bligger lain kan...Saya ditag oleh blogger mycherita.com.



Saya kena jawab 10 soalan yang diberikan....

1. Berikan sedikit pengenalan tentang diri anda.

Anak sulung drp 7 adik beradik,ummi kpd dua orang puteri,lahir kat Seremban,so asal N9 la...Seorang yang nampak sombong secara zahir tapi sebenarnya sangatlah seorang yang peramah dan banyak cakap.

2. Dimana anda tinggal?

Tinggal di Seremban,N9.

3. Apa Hobi anda?

Membaca (tak kiralah novel ke buku ilmiah ke asalkan membaca),menulis blog,memasak

4. Apakah makanan kegemaran anda? 

Asam pedas ikan pari berempah,kuey teow kungfu

5. Apakah sukan kegemaran anda? 

Bola...hahaha...Nampak nau membohong...Actually takde spesifik sukan yang saya minat cuma sejak lahirkan Auni memang terus minat bola padahal dulu tak minat pun..

6. Apakah warna kesukaan anda? 

Opkos lah pinkkkkk...forever and ever tau...

7. Dimanakah tempat yang paling suka anda lawati di Malaysia? 

Takde spesifik tempat yang saya suka sebab semua tempat yang saya pergi semua saya suka...Saya seorang yang kaki jalan...

8. Apa Pendapat anda tentang blog MyCherita?

Blog yang santai.Banyak berkongsi info,ilmu dan cerita tentang apa yang berlaku pada persekitaran...Nama pun blog MyCherita kan so, banyaklah cerita yang ada dalam blog yang dikongsikan..Apa yang pastikan takkan bosan punya bila terjah...

9.  Dari mana anda dapat tahu tentang blog MyCherita?

Dari kawan kawan blogger yang lain. Bila berBW..

10. Apa perasaan bila anda melawat blog MyCherita? Untuk soalan terakhir ini..berikan jawapan anda dalam bentuk skala seperti berikut.. 1. Suka , 2. Benci , 3. Ceria,  4. Sedih , 5. Jeles , 6. Seronok , 7. Menyampah , 8. Moody , 9. Teruja , 10. Tiada perasaan

Jawapan saya no 6...

Actually kena tag kawan kawan yang lainkan pastu ajukan soalan yang korang nak tanya..Tapi disebabkan entry nih pun saya taip jam empattt pagi so,otak dah tepu blur nak tag siapa dan nak tanya apa...Untuk permulaan saya jawab dulu yang nih sebab ditag oleh MyCherita..

7 ulasan:

  1. saya x buat lagi.ada dua menanti.jenuh mnjawab.huhu

    BalasPadam
  2. best jgk buat entri cm ni blh knl lebih baik ttng mimi

    BalasPadam
  3. kena tag ye, sepatut tak qualify ni..hehe

    BalasPadam
  4. salam k.Mimi Azirah ..
    hihi..nmpk gaya, ramai yg dah kena buat libster award ni..

    :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.