Pengomen tegar blog Janji Kita a.k.a Mar Mansor

ENTRY AUTOPUBLISH

Alhamdulillah semalam berkesempatan terjah blog Mar..Dapat jugak tinggalkan beberapa komen kat entry Mar dengan keadaan line internet yang agak menyiput...Syukur saya merupakan pengomen terbanyak bagi bulan April blog Mar...Bukan hadiah diharapkan tetapi jalinan persahabatan yang terbina...Ramai kawan luas pengetahuan dan pandangan....Terima kasih banyak banyak Mar...


Tak sangka pulak jadi first pengomen tegar...Syukran..Kawan kawan yang belum kenal Mar boleh terjah blog dia ye jnjikita.blogspot.com.


7 comments:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. Tahniah Mimie :)
    Bukan senang nak jadi pengomen tegar.

    BalasPadam
  3. wah, tahniah.... Hadiah dapat, kawan pun dapat dgn berblog :)

    BalasPadam
  4. Tahniah akak ! Keep on komen komen. :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..