Rabu, 7 Mei 2014

Misi semalam : Mencari rempah ratus

Malam semalam pergi beli barang dapur...Sambil sambil tuh mencari rempah ratus nak isi dalam bekas tipuware cap Apple Lady yang saya beli masa balik Melaka...Ada banyak lagi yang saya nak cari tau...Senang nak masak apa apa semua perencah ada...Perencah nasi goreng pun ada.


Nak cari lagi tipuware Apple Lady. Nak cari banyak rempah ratus...Bila tengok gambar kat atas nih kawan kawan agak agak kawan kawan tahu tak nama nama rempah yang saya beli???

9 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. ada yang tahu ada yang tak leh agak..
    sekarang ramai suka buat 5s kat rumah pastu labelkan kat setiap tupperware diorang. cantik jugak tengok...

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Assalamuaalaikum.. saya ada tag blog anda dalam segmen The Liebster..harap dapat ler join sekali segmen ini ye..salam ukhwah, salam mesra.. Terima kasih.. ^_^
    http://www.mycherita.com/2014/05/the-liebster-award-by-khirkhalid.html

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. kak....kene buat labeling kalau sy...hahah sbb xknl sgt rempah ratus nih....takut silap letak je nnti dlm masakan...hehehe

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.