Koleksi Vantage Sakura Pink buat saya jatuh cinta

Banyak banyak koleksi vantage yang ada saya paaaaliiiingggg berkenan satu design nih...Bukan sebab kaler pink tau tapi design bunga sakura yang simple but nice...Hajat memang nak beli tapiiii ngko tengok harga dia Mimie oi...Boleh buat belanja barang dapur 2 bulan tau...Kalau beli shawl berpuluh puluh helai boleh dapat..Tak dapat beli, dapat snap gambar buat kenangan jadi ler...hahaha...


Set pinggan mangkuk...Yang atas harga untuk bukan ahlinye...Yang bawah harga ahli...




               
Kasi zoom design sakura tuh..Simple and nice....Harga pun cantikkkk...huhuhuhu
  


Koleksi corak sakura yang ada...Cantik kan?Ada pulak meja makan design macam nih memang kenalah....


Last but not least wajib tepek muka puan blog..Tak dapat beli pegang pun boleh...

9 comments:

  1. mak aiiihh mahalnya harga....tengok je lah kan Mimi...hehe

    BalasPadam
  2. Cantik!!! SA pun minat...tp harganya....aduhaiiiiiii

    BalasPadam
  3. saya pun suka set pinggan mangkuk jugak tapi jenis yang plastik. saya tak suka makan guna pinggan mangkuk kaca.

    BalasPadam
  4. kan. saya pon minat.
    tapi mengenangkan kalau jatuh comfirm pecah juga.hahhaa. kalau mahal jatuh tak pecah berderai comfirm saya berani melabur beli set vantage ni. hihihi

    BalasPadam
  5. betul, memang cantik
    corak dia simple
    dan harga dia ehem ehem :)

    BalasPadam
  6. wah... mmg cantik ... tapi mmp tgk je kot..

    BalasPadam
  7. Akak...cntikkk sgt...dh la sy peminat tegar bunga sakura nih....hehehe

    BalasPadam
  8. cantik tapi harga dia.fuhh..mampu tgk jea la

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..