Isnin, 5 Mei 2014

Koleksi katil dan sofa Vantage

Saya up entry nih sebab permintaan blogger Su a.k.a Qasehnya Rania....Koleksi katil dan sofa tak banyak mana pun..Nih aje yang ada....


Saya suka katil yang nih...cantikkkk...



Ada 3 jenis corak dan katil aje yang ada....



Koleksi sofa tak banyak pun....Tapi kalau yang minat English Style bolehlah beli sofa katil kat vantage kan...

11 ulasan:

  1. cantiklaaa..terinspirasi terus. weekend ni nak cari cadar ala2 macam ni la..munge2 sikit..heheh

    BalasPadam
  2. Cantik cadar yg 1st tu..
    Katil tak ushar, tp dok belek cadar..heheee

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.