Jumaat, 23 Mei 2014

Jawapan Giveaway : Warna Tema Baju Raya

Assalamualaikum...

Okey korangggggg seperti yang saya janjikan saya nak buat entry jawapan pada giveaway yang saya anjurkan. Mesti korang keliru tapi jawapan yang saya nak ialah tema warna yang utama..Saya cari pemenang berdasarkan yang terpantas dan beri jawapan yang tepat...Saya highlightkan sekali lagi ye saya cari jawapan berdasarkan warna tema yang utama.....

Sebagai contoh :

Korang jawab kain warna biru + corak warna hijau...Jawapan yang tepat ialah warna biru iaitu warna kain tuh sendiri. So,warna pada corak tuh tak diambil kira ye...Fahamkan??Kira macam kalau korang teka warna utama betul tapi warna corak salah, korang tetap dipilih sebagai pemenang. Tapi sekiranya warna utama korang teka salah tapi warna corak tuh betul tetap jugak tak dikira sebagai pemenang...Hahhh...Faham tak nih???

Okey meh saya describe tema warna baju raya sejak tahun 2009 - 2013

2009 - Biru
2010 - Hijau
2011 - Ungu
2012 - Colourful
2013 - Pink Belacan
2014 - ???????

Jawapannya ialah :
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Tema warna : Maroon

Macam yang korang nampak dalam gambar kat atas kain untuk baju saya more macam warna ungu kan? Sebenarnya warna maroon tau. Bila saya snap gambar nampak macam warna ungu gelap. Corak bunga memang warna ungu dan pink. Senang citer korang tengok kain kosong sebelah tuh dah cukup bukti kan yang tema warna baju raya saya sekeluarga tahun nih warna maroon yang dipilih oleh incik hubby saya.

So pemenang dah ada pun tunggu nanti saya umumkan ye.

10 ulasan:

  1. Canti warna maroon... boleh tiru idea ni :)

    BalasPadam
  2. maroon ke..jawapan saya salah la..hahaha..
    nampak gambar tu macam ungu + pink pekat

    BalasPadam
  3. alaaa... xde rezeki.. takpe.. next teka teki.. hehehe

    BalasPadam
  4. cantiknya...hehehe..akak lum decide lagi nak warna apa..beli siap je sudah..hehehe

    BalasPadam
  5. my hubby ada cadangkan nak warna maroon jugak tema raya tahun.. salah teka daaa...

    BalasPadam
  6. walau siapapun pemenang congrates. Anywy cntik pilihn warna kain

    BalasPadam
  7. Maroon rupanya ... hehe tak betul lah jawapan yg diberi .. hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.