Ahad, 11 Mei 2014

Hari hari, Hari Ibuuuuu

ENTRY AUTOPUBLISH

Semalam bukak fb kejap tak sampai 5 minit pun..Just jenguk jenguk kat wall...Ramai yang wish hari ibu kat ibu dan ibu mentua masing masing...Ermmm...Meriah wei...Ada yang dah terima hadiah dari seben dan anak anak...

Macam saya adik beradik memang jaaaarannnnggg sangat lah wish atau celebrate ke apa sebab bagi kitorang kan kan hari hari hari ibu..Kita tunjukkan kasih sayang kita setiap hari...Yelah mungkin semalam istimewa sikitlah kan bagi ibu ibu..Seronok wei tengok kamu kamu kamu berhappy happy layan ibu mak ummi mama mummy korang macam permaisuri...Saya takde pun nak macam tuh kat mama ke mak mentua saya sebab tak reti dan tak diajar...Apa yang kitorang titik beratkan sambutan hari lahir tuh...huhuhu...Teruk sangat ke saya dengan adik beradik saya yang lain tak sambut hari ibu???Takkan takkan....

Jangan pulak ada yang cakap kitorang is soooo kuno ke apa..Whatever lah orang nak cakap apa asalkan kitorang tahu sayang kitorang pada mama macam mana...No hadiah no wish...Yang penting selalu ingat mama dan ada masa pergi jenguk sudahhh...Dan very the terharu dan surpriseeee sebab semalam my incik hubby hantar wassup wish hari ibu...Tanjat ai tau..Sebelum sebelum nih dia wish jugak tapi out of date dan sangatlah jaaaaaarangggggggg...hahaha...Kali nih kemain cepat dan pantas.In advance lagi wish dia..Apa apa pun terharu dengan wish dia....Sayang sama kamu abang!!!


Hahhh...See maksud mendalam wish incik hubby tuh...siap besarkan tulisan IBU tuh...Kemain dia...Semoga jadi IBU yang terbaik utk anak2 kt....Besar harapan my incik hubby...In shaa Allah akan cuba perbaiki kekurangan dan sentiasa menjadi ummi terbaik untuk anak anak...Walaupun garang, garang ai bertempat..Tak mahu nanti orang cakap tak pandai didik anak anak kalau diorang buat sesuatu yang tak digemari orang..Nanti oraag berbulu bijik mata...

10 ulasan:

  1. selamat hari ibu

    ummi, sama la dgn saya.
    tapi tu la sbb mmg dh tak diajar dan tak biasa mcm tu..
    bg saya hari hari hari ibu..
    pokok pangkal nya ats kita

    BalasPadam
  2. saya pn x prnh smbut. Tapi bila ank2 dh sklh ni ade jgk cikgu depa ingtkn tntng Hari Ibu.

    BalasPadam
  3. betullah tu, hari hari hari ibu
    cuma hari tu cam spesel sikit...hehe
    apapun selamat hari ibu mimi =)

    BalasPadam
  4. salam k.Mimi Azirah ..

    kak, kita geng.. cma pun tak rai hari ibu..
    hihi..suke le tewwww dpt wish dr en abg :)
    alhamdulilah..mudah2an kak..aaminn

    BalasPadam
  5. Betul akak..hari2 adalah hari ibu.. happy mother's day utk kita..hehehe =D

    BalasPadam
  6. selamat hari ibu kak mimi..sempat kan wish lg hehee :)

    BalasPadam
  7. hari hari ibuuu yeayyy ! moga moga ida dapat menjadi ibu satu hari nnnti ;))

    BalasPadam
  8. Sama la.. Bg sy doa dan ingtn kitautk ibu bapa tu... Bernilai sbg tnda hari ibu...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.