Isnin, 5 Mei 2014

Hadiah dari MIL

ENTRY AUTOPUBLISH

Masa balik hari tuh MIL saya bagi saya kain pasang. Dia risau jugak kot jot menantu dia tak berkenan warna dan corak dia belikan tuh. Tapi saya okey ajekan..Orang dah beli takkanlah kita nak demand pulak. Baayaklah songehhh pulakkan...Masa dapat tuh memang happy lah sebab saya memang nak buat baju kurung banyak banyak...Al maklum ajelahkan kerja yang bukan beruniform, kerja kat pejabat so, kenalah banyak baju kurung kan....


Corak ala ala rimau dan paisley...Cantik saya suka..Bertambah lagi satu koleksi baju kurung nanti...

17 ulasan:

  1. cantik...untung dapat hadiah dari MIL...dah berapa pasang dah baju kurung tahun ni?

    BalasPadam
  2. cantik coraknya mimie, boleh buat baju kurung ;)

    BalasPadam
  3. corak paisley ni memang cantik...SA suka tp belum ada koleki lagi...kena carik ni...

    BalasPadam
  4. cantik... pandai mil pilih corak paisley...skrg kn tgh trend

    BalasPadam
  5. Paisley memang tengah top skrg nie...untung MIL belikan...best...

    BalasPadam
  6. Paisley memang tengah top skrg nie...untung MIL belikan...best...

    BalasPadam
  7. Nnati tgkap gambar masa pakai ye :)

    Corak tu macam best :D

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.