Selasa, 20 Mei 2014

Giveaway : Warna Tema Baju Raya

ENTRY AUTOPUBLISH

Assalamualaikum...

Hari nih dengan rasminya saya buka Mini Giveaway : Warna Tema Baju Raya..Sekian lama tak buat giveaway akhirnya saya buat jugak...Ada rezeki lebih kan...Wajar dikongsi bersama...

Syarat syaratnya senang aje :

1) mestilah blogger Malaysia sahaja
2) teka warna tema baju raya saya sekeluarga untuk tahun nih
3) tinggalkan jawapan dan url blog di kotak komen entry nih....Kalau korang tinggalkan jawapan tapi takde url blog saya kira disqualified jugak ye...

Contoh :
Jawapan : Biru
URL blog : http://coratcoretpinkummi.blogspot.com

4) giveaway nih bermula dari 19 Mei (0800hrs) - 20 Mei 2014 (0800hrs)
5) senarai peserta saya akan keluarkan pada 22 Mei
6) pemenang saya akan umumkan pada 23 Mei


Apakah warna tema baju raya saya sekeluarga tahun ini??

Pemilihan pemenang

1) dua orang pemenang dicari.
2) pemenang ditentukan berdasarkan siapa yang jawab paling tepat dan paling pantas.
3) hadiah akan ditambah untuk peneka yang tepat (selain drp dua pemenang di atas)..seramai 5 orang pemenang tambahan dicari.sekiranya lebih cabutan undi akan dibuat.

Hadiah peserta yang bagi jawapan tepat dan terpantas :-

1 - Shawl/Tudung + Bedak Sejuk Azza's Cold Powder + Purse+ Keychain (Langkawi)
2 - Shawl/Tudung + Buku nota kecik (Kelantan) + 1 sachet Fibercell Avon

Pemenang tambahan - kerongsang

33 ulasan:

  1. purple
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Hijau ... :)

    http://shumie-dz.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Jawapan: Maroon
    URL blog: http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. nk join2!!
    Jawapan: Hijau
    URL blog: http://timmbill91.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Nak teka...
    warna ungu...
    http://aziazidah.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Jawapan : Purple
    http://thinkingofthestar.blogspot.com

    BalasPadam
  7. As salam...
    Ninie teka BIRU

    http://darlingninie.blogspot.com

    BalasPadam
  8. gold kot

    http://haryatifaizal.blogspot.com

    BalasPadam
  9. warna biru
    http://herba-tihara.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Jawapan : Coklat

    http://coratcoretnurul80.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Jawapan : Purple
    URL blog : http://suriaqistina.blogspot.com

    BalasPadam
  12. warna pink

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    BalasPadam
  13. nie first time mencuba...
    warna biru + corak bunga pink
    http://haslinyda-umairah.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. warna kelabu
    http://mummydaddynsi.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. Jawapan : warna kelabu
    Upl blog :
    http://mummydaddynsi.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Jawapan : Purple

    URL blog : http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. Cuba ye kak..
    Jawapan : Merah
    link blog : http://nineteencapri.blogspot.com

    BalasPadam
  18. Ungu dgn bunga kuning.

    www.salya07.com

    BalasPadam
  19. warna biru turqoise

    www.ajumohit.com ;)

    BalasPadam
  20. warna peach..

    saya tag mimi
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-petak-bunga.html

    BalasPadam
  21. Kuning
    Link blog:-http:// cikpuanhanna.
    Blogspot.com

    BalasPadam
  22. bunda cuba..sempat lagi ke?

    warna: HIJAU
    link blog: http://norazis2908.blogspot.com

    BalasPadam
  23. ungu
    http://mydreamland1621.blogspot.com

    join yer kak

    BalasPadam
  24. senangg gila GA ni kalau join..cuma perlu jawab je..hehe..kalau ada rezeki menang la kan..rugi xjenguk sini..terlepas sudaaaa...

    BalasPadam
  25. alah dah tak sempat ek..
    hari tu kita teka ungu..
    br buka ni..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.