Dua CPUV dah credited

Assalamualaikum...

Alhamdulillah syukur dua cpuv saya dah pun credited tinggal dua saja cpuv yang still on going. Sebenarnya dah boleh cash out tapi nak simpan peram lama lama sikit...


Nuffnang please kind to me....Please bagi cpuv baru kat saya ye dah tinggal dua aje cpuv yang on going...hahaha

16 comments:

  1. alhamdulillah..tahniah mimi..sikit2 lama2 jadi bukit..done click click..hehe

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah... takpe.. ada rezeki lain nanti.. insya allah..

    BalasPadam
  3. yeay... tahniah Mimie...
    tak lama lagi boleh la cash out kan :)

    BalasPadam
  4. Congrats..insya-Allah murah rezeki tu. ^_^

    BalasPadam
  5. Lepas ni konpem ada lagi CPUV yang baru....:)

    BalasPadam
  6. sama macam akak
    akak punya pun dah tinggal dua
    kita doa sama-sama dapat lagi banyak
    insha Allah :)

    BalasPadam
  7. wah... tahniah yer.. tapi macam mana nak cara nak naikkan nuffnang ni?

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..