Sabtu, 24 Mei 2014

CPUV Sanofi Lactacyd April 2014


Alhamdulillah, semalam check akaun Nuffnang ada satu CPUV baru yang muncul iaitu Sanofi Lactacud April 2014.

Thanks a lot Nuffnang sebab sudi lagi bagi saya CPUV baru walaupun mood nak update kadang kadang ke laut. Nih yang bertambah semangat nak berblog.

Saya pun tak nampak lagi iklan nih kat blog,kalau kawan kawan yang nampak masa jengah blog saya tuh nanti iklna Sanofi Lactcyd nih ye...Korang isi tabung saya,saya isi tabung korang pulak ye..

CPUV #49 2014 - SANOFI LACTACYD APRIL 2014

3 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. Tu maknenye nuffnang nk kak ummi lbih semangat hupdate blog. :D

    BalasPadam
  2. aok kak mimi..timm pun bwu pasng nuffnang balik..huhu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.