CPUV Nestum #MoreLife

ENTRY AUTOPUBLISH


Alhamdulillah pagi pagi check Nuffnang, ada satu cpuv baru memunculkan diri. Syukur rezeki Allah beri. Terima kasih pada Nuffnang sebab sudi hadiahkan CPUV Nestum #MoreLife kat saya. Hadiah sempena hari ibu kot..hahaha...Kawan kawan yang nampak iklan nih boleh terjah ye...Rasanya semua tahu nestum tuh kan...

Saya peminat tegar nestum tau. Dulu kalau nak diet memang saya makan nestum. Rasanya yang sedap rasa nak fingsannn..Memandangkan lutut ada problem dan berat badan perlu maintain,saya kena mula makan nestum semula sebab berat badan naik mendadak..Kena turunkan sekurang kurangnya 10.3kg..Baru baru nih check baru turun 300g..Ada 10kg lagi...So,dengan amalkan makan nestum, in shaa Allah berat badan ideal akan tercapai.

Nestum nih kaya dengan serar dan zat yang diperlukan badan kita. Rasanya semua tahu khasiat nestum kan...Baby pun ada nestum jugak...Kaean kawan ada yang suka nestum??

CPUV # 40 - Nestum #MoreLife

8 comments:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. saya pun suka nestum... Tapi susah benar nak cari nestum kat sini.. mahal pulak tu...

    Pengalaman saya, makan nasi dlm kuantiti sikit mmg membantu turunkan berat badan... Tak sangka dah dapat berat badan sebelum kahwin masa timbang minggu lepas... happy kita tau :)

    BalasPadam
  3. Nestum pun boleh buat biskut raya kan kan.
    Hehe

    BalasPadam
  4. Salam k.Mimi Azirah ..

    alhamdulillah..
    semoga byk earning nnti :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..