Cheese Stick roti favourite saya

Kalau beli barang dapur saya tak pernah miss beli Cheese Stick tau kawan kawan...Sedapnya tak tahu nak gambarkan...Mungkin sedap pada tekak saya tapi kat tekak orang lain saya tak tahulah..Rasa rotinya yang lembut,manis dan cheesenya balance....Saya pernah beli sekali 5 bungkus sekaligus mengadap sorang sorang. Anak anak saya tak berapa makan...So,ummi ajelah ngadap sensorang...


Nihlah cheese stick favourite saya tuh..Yang penting halalan toyiban ye...

Nota kaki* Buat entry nih tetiba aje esok nak buat roti bun cheese...

11 comments:

  1. mesti sedap ni sampai jadi favorite mimi, saya memang suka cheese :)

    BalasPadam
  2. memang sedap!kita pon suka mkn..time study dulu selalu beli..1 stick untuk lunch 1 stick untuk dinner..hihi

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. hi pink ummi..maaf ye lame tak singgah cni :)

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. tak pernah makan & tak tahu pon pasal ni..sedap ye?benda sedap memang kena cuba nih..

    BalasPadam
  8. cheese stick mmg sedap beli yang baru masak tuuuu lagi sedapp.....

    BalasPadam
  9. Nampak menggoda..hehe

    CN follow sini, thanks yer follow CN

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..