Carca merba

Assalamualaikum...

Kenapa tajuk carba merba?Sebab entry kali nih pun carca merba...First of all, nak ucap terima kasih sebab sudi drop komen korang kat blog saya. Nanti saya balas jejak kaki korang tuh...

Hari nih tak berkesempatan nak menggedik kat rumah korang sangat sebab busy..Pagi pagi mood saya dah ke gunung berapi.Eeee tak suka marah marah orang pagi pagi nih but i have to. Saya pantang orang tipu walaupun saya dah tahu kebenarannya...So dah bawak masuk dalam morning meeting. Yang terlibat dah mintak maaf kat saya barulah saya cool down dan mampu tersenyum. Bila peraturan pejabat dilanggar suka hati memang kenalah..Sebab yang akan tanggungnya kita jugak..Admin!!!

Lepas tuh, siapkan claim pegawai dan anggota. Dah selesai pun. Waktu rehat nanti nak singgah pejabat pos nak pos bedak sejuk customer order.Dah selesai terus rushing pergi Klinik Kesihatan Seremban 2 untuk rawatan fisioterapi sesi kedua pulak pukul 2.30 petang. Eh...saya tak share lagi pasal senaman yang saya kena buatkan...Nanti saya share ye..Asyik lupa aje..

So korang kalau saya agak lambat balas jejak korang jangan cop saya sombong tau. Takmo takmo takmo...Bukan sombong tau taknak fren dengan korang tapi saya busy. Projek mega yang saya kena buat pun tak terbuat sebab saya dulukan yang mana penting walaupun projek mega tuh penting jugak. Doakan lah ye agar lrojek mega tuh tercapai..Okeylah, nak gerak gi pejabat pos..Nanti saya datang rumah korang. Sila jangan tutup pintu ye..Bye!!

7 comments:

  1. dahulukan yang penting dulu..pintu rumah saya sentiasa terbuka..

    BalasPadam
  2. take your time dear..jangan paksa tau...

    BalasPadam
  3. Akak tunggu mimi dtg komen bila tak bz lagi ye :)

    BalasPadam
  4. hihi. dahulukan yg mana lagi penting k..

    BalasPadam
  5. salam k.Mimi Azirah ..
    hehe..cma pun same..lama tak datang komen kat sini..
    huhu..tak pe..pelan2 settlekan mana yg wajib dulu :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..