Cara nak install aplikasi whatsapp baru

Assalamualaikum...

Sebelum nih saya ada share dengan korang pasal whatsapp baru tuh kan. Ramai lah yang bertanya macam mana nak install dan dapatkan whatsapp baru tuh...

A million thanks to adik comel lote farah breep breep a.k.a blogger Nadia sebab sudi share cara nak install whatsapp baru...Tq adik manisss....Kalau nak tahu lebih lanjur sila merajinkan diri melawat blog beliau ye..

Cara nak install whatsapp baru...


Senang aje nak install whatsapp baru nih...Ikut aje arahan adik breep breep tuh...

Peringatan :

Sila pastikan hp korang boleh install aplikasi dari sumber lain selain Play Store.

Caranya : Settings - Security - Device Administration - Unknown Sources (tick pd kotak) - Verify Apps ( jangan tick pd kotak)

Dah settle install,korang nak ubah semula settings kat atas pun takpe ye...Happy install korang...

13 comments:

  1. Anyonyonyoooo. Thank you kakak sebab kreditkan dekat kita. Hihihihi.

    Kemain breep breep tau akak ni. Malu kita. Ehhh ! :P

    BalasPadam
  2. Oh try gak semalam... tp tak bley rupanya cara tak btul hihi

    BalasPadam
  3. Agk2 selamat dr virus x aplikasi tu kak... Tkut gak nk install.. Tkut ggu sistem... Huhu

    BalasPadam
  4. owh..xde jadi pape ke kt phone klu kita install selain dri playstore eh??

    BalasPadam
  5. x download pun whatsapp+ tu. hehehe. tapi nnt nak try download kot boleh. hehehe

    BalasPadam
  6. Boleh berkongsi apa yg menariknya berbnding yg lama?

    BalasPadam
  7. mama ikut mood tapi, jarang guna whatsapp pun..

    BalasPadam
  8. kita guna bbery je xdpt nk install..hehehe

    BalasPadam
  9. hopefullu bergunalah pada mereka yang ada menatang ni...hehe

    BalasPadam
  10. hopefullu bergunalah pada mereka yang ada menatang ni...hehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..