Cara nak dapatkan semula komen yang terdelete

ENTRY AUTOPUBLISH

Assalamualaikum...

Sob sob sob :(=================...Saya sedih nih..Mata dah bertakung air mata....Kawan kawan boleh tolong saya tak??Sebelum sebelum nih pernah tak korang terdelete komen kawan kawan blogger tanpa disengajakan??Pernah tak???Tahu tak macam mana cara nak dapatkan semula komen yang terdelete tuh... 

Saya BW guna phone tau...So,bila dah balas jejak saya akan tick dan publish komen blog yang saya dah jejak tuh. Entah macam mana saya tak perasan saya tertick semua kotak komen yg dah published pastu entah macam mana boleh pulak tertekan remove content...Bukan sikit tau korang komen yang terrrrrremove tuh..Sekali 100 komen...Sorry kawan kawan yang saya terdelete komen tak sengaja....Sungguh ai is mencikkkk this situation laaa...Ya Allah nasib baik Allah bagi saya kesabaran yang tinggi kalau tak memang give up terus resign dari blogging...Kecewa teramat kerana kesilapan yang tak disengajakan....Kawan kawan ada tak tips or cara yang boleh dapatkan semula komen komen terdelete tuh...Pleaseeee memang perlukan pertolongan kawan kawan....


Nih sebahagian 100 komen yang saya terdelete tuh...Sedih tau...Nasib baik saya dah terjah blog diorang...Huhuhu...Please ye kawan kawan yang tahu ajarkan saya ye...

12 comments:

  1. pernah gak terjdi tp x byk.
    ada caranya ke..kalau ada kena carik la kn..

    BalasPadam
  2. timm pun penh trjadi..tpi xboleh nk wat pa dah kot..tpi xpenh la smpai 100 komen..huhu..

    BalasPadam
  3. Zumal pun pernah alami perkara yang sama tapi sampai sekarang belum jumpa cara nak atasi... Memang sedih :(

    BalasPadam
  4. Myra rasa macam pernah buat sebelum ni tp tak ingat.
    Nanti myra cuba cari tengok kalau2 terjumap ye

    BalasPadam
  5. Ok Mimi, tp ni masa myra terdelete entry.

    Mimi cuba try search kat history, hopefully membantu

    http://normj1001.blogspot.com/2011/12/cara-mendapatkan-kembali-entry-yang.html

    BalasPadam
  6. saya pun terbaca pasal ni
    tapi tak ingatlah, sabo ye

    BalasPadam
  7. salam k.Mimi Azirah ..
    huhhu...alahai.. byknye komen yg terpadam tu..
    cma tak tau la mcm mna nk recover semula kak..

    BalasPadam
  8. Pernah jugak 2-3 kali jadi kat farah kak.. mmg sentap sgt kan..kalau ada cara boleh dpt blk bagus la.. =D

    BalasPadam
  9. bole google, mungkin ada caranya, tapi di email ada kut..

    BalasPadam
  10. kalau ade saya share ye kak :) lepas ni kena hati2 tau kak..

    BalasPadam
  11. teringin jugak nak tahu cara2 nak dapat balik komen yg terdelete.takut gak akan jadi mcm tu nnt. tapi setakat ni tak pernah jumpa lagi cara mcm mana

    BalasPadam
  12. Pernh gak terjadi... Huhu.. Mmg sedih..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..