Jumaat, 16 Mei 2014

Bukan senang nak berjaya


Kan???Bila nak berjaya kenalah berusaha..Bila berusaha tuh memang kita akan lalui macam macam ujian dan dugaan yang menyebabkan kita jadi letih...

Macam saya dulu sebelum mengecap kejayaan jadi agen bedak sejuk, macam macam business saya buat tau tapi semua bertahan 2,3 bulan. Tapi, saya tak pernah penat atau letih berusaha untuk berjaya..Alhamdulillah berkat usaha tanpa jemu, saya berjaya jugak...Walaupun taklah semewah businessman businesswomen kat luar sana bolehlah nak menampung belanja harian..Alhamdulillah...

9 ulasan:

  1. haruslah berusaha.
    tongkat langit je bila nak berjaya..

    nak ajak share2 cerita2 lama kat blog kita.. nanti senang2 datang ye.

    BalasPadam
  2. setuju kak ummi... kalau nakkan sesuatu.. kenalah berusaha.. tunggu dengan sabar , insyaAllah hasilnya akan dtg.. hee (:

    BalasPadam
  3. Di mana ada usaha disitu ada kejayaan..sikit2 lama2 jadi bukit..

    agen bedak sejuk? Menarik bunyinya..

    BalasPadam
  4. setuju! selamat berhujung minggu mimi =)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah Mimi..btl tu Mimi..nk capai kejayaan bknnya mudah..tp yg penting jgn berhenti brusaha kn..tu la yg sy cuba skrg ni..^^

    BalasPadam
  6. Betul tu..kejayaan tidak datang bergolek tapi dengan usaha.

    BalasPadam
  7. bg timm pulak berusaha utk mndapt degree! alhmdulillah..nk habes da,,

    BalasPadam
  8. Mabrook!
    Hehe, kena rajin berusaha dan minta pertolonganNya.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.