Ahad, 11 Mei 2014

Bergambar kenangan dengan Ustaz Shofian

ENTRY AUTOPUBLISH

Jumaat lepas masa time rehat saya dan officemate sorang nih buat kerja lagi tau...Sebenarnya kaean saya kena settle kerja tuh hari tuh jugak dia ada tanya saya apa perlu buat yang mana dia tak faham. So saya bantulah sama sama buat kerja kan...

Masa tengah sibuk buat kerja bos saya datang ajak bergambar dengan Ustaz Shofian. Sebab 16hb nanti dia dah nak bertukar ke Pulau Pinang...Ustaz Shofian nih bertugas di BAKA, IPD Seremban. Macam pejabat saya nih kira induk tau...IPK...Bawah IPK ada IPD dan bawah IPD ada balai balai...Faham kan...Akhirnya penantian Ustaz Shofian berbaloi...Kesian kat dia sebab berjauhan denfan family. Dia duduk Seremban, wife dan anak anak kat Pulau Pinang. Lepas nih dah dekat dengan family...


Ustaz Shofian yangbberbaju kaler peach sebelah saya tuh..


Semua nih sebahagian yang ada..Ada yang dah balik rumah sebab waktu rehatkan...

Warga BAKA silih berganti...Mintak tukar dan naik pangkat. Saya pulak masih setia dengan BAKA. Bukan tak nak beralih angin, saya memang nak..Nak nak dah bekerja under PDRM selama 7 tahun rasanya sesuai saya cari pengalaman bekerja dengan jabatan lain..Cuma sekarang nih saya tengah tunggu turn kenaikan pangkat...Simpanan lantikan...SPA bagitahu akan ambil jugak untuk lantikan tetap tapi kena sabar tunggu giliran...In shaa Allah ada rezeki tak ke mana kan...

8 ulasan:

  1. alhamdulillah
    su, ada dua org mmber keja dgn pdrm
    sorng ddk ipd subang
    yg sorng lg dlu ddk ipk penang, pastu dh kawin tukr ke kementrian lain di putrajaya.
    sbb suaminya org n9

    pape pon ummi sabar k.in shaa Allah nri ada jga rezeki ummi tu :)

    BalasPadam
  2. yang patah tumbuh, yang hilang berganti =)
    all the best tuk mimi juga ye

    BalasPadam
  3. Salam K.Mimi Azirah ..

    dtg dan pergi..semoga yg datang dpt mberi sepenuh komitmen dgn kerja baru dan yg pergi akan bertambah sukses dlm kerjaya..
    insyaallah..rklu dah rezeki akak kat situ..mudahan berjaya :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.