Rabu, 14 Mei 2014

Aktiviti mandi manda di pantai Telok Kemang

Assalamualaikum...

Semalam cuti wesak,incik hubby memang dah janji nak bawak anak anak mandi laut sebab Auni asyik sebut aje nak mandi laut. So,semalam abi diorang tunaikan...Bukan main seronok diorang dapat mandi laut. Disebabkan pantai Telok Kemang dekat dataran tuh ramai orang so saya bagitahu incik hubby parking kereta dekat rumah family saya je..Rumah parent saya nak ke pantai dekat sangat sangat..Seminit dua dah sampai...Bawak anak anak mandi time pagi pagi. Petang tak boleh sebab incik hubby nak balik kem dah...

 
Tengoklah punya eksited Auni nak mandi laut..Tak menyabar...


Yeayyyyy,saya suka sebab abi tunaikan permintaan saya nak mandi laut...



Basah separuh dah..huhuhu....



Tiga beranak je mandi. Saya tak mandi pun sebab tak boleh mandi laut...

Happy bula tengok anak anak seronok mandi laut. Lepas nih tak tahu bila lagi nak bawak diorang pergi. Tengok pada jadual incik hubby lah kan...Banyak tempat nak bawak diorang nih tapi semua masuk dalam list..In shaa Allah akan tunaikan jugak...

23 ulasan:

  1. ehh..semlm pun bwk SB mandi laut..tp deh lewat ptg time tu..port kt bt4..hehehhe

    BalasPadam
  2. kita pun jarang mandi-manda ni..sb takut air..haha..

    kenapa plk x boleh mandi laut?

    BalasPadam
  3. kita pun jarang mandi-manda ni..sb takut air..haha..

    kenapa plk x boleh mandi laut?

    BalasPadam
  4. happy nya double-A mandi laut dngn abi mereka. Btw panggilan abi untk ayah ni I LIKE IT

    BalasPadam
  5. anak2 seronok..kita pon seronok sama..

    BalasPadam
  6. pantai teluk kemang ni dekat mana?
    huhu budak-budak memang suka mandi.

    saja blogwalking

    BalasPadam
  7. amboi seronoknya mndi laut..timm da lma x mndi laut..dulu selalu sbb ada field trip..

    BalasPadam
  8. Amboi senyum sakan.. okla aktiviti gini kan, mengeratkan hubungan kekeluargaan :D

    BalasPadam
  9. aiyakk.. eksaitednya auni nak g mandi.. heee

    BalasPadam
  10. bab2 mandi laut ni anak2 la yang suka sangat2 kan...

    BalasPadam
  11. Dah lama rasanya tak pergi pantai ^^
    ingat nak pergi juga sekali sekala..

    BalasPadam
  12. Salam kenal..
    budak2 memang suka kalau jumpa air..tk kiralah laut atau kolam..kan

    BalasPadam
  13. amboi2 seronoknya tgk budak2 dapat laut. hehe cumel je tersengih sana sini

    BalasPadam
  14. dah lama juga tak mandi laut.. Last mandi kat batu feringgi..

    BalasPadam
  15. bestnya mandi air laut...tapi tak boleh lama lah...nanti terbakar kulit...hehehe

    BalasPadam
  16. suka tengok muka auni
    boleh tak booking dia tuk afif...hehe
    jangan marah, saya gurau aje
    ada nak booking-booking pula ye =)

    BalasPadam
  17. saya pon x suka mndi laut tp suka tgk laut.
    last mndi laut thn 2009 di pangkalan balak melaka

    BalasPadam
  18. salam k.Mimi Azirah ..
    hehe..terselah 'keceriaan' gegerl..
    aaa..lama tak mandi laut :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.