Aktiviti hari Sabtu

ENTRY AUTOPUBLISH

Assalamualaikum...

Kawan kawan kesayangan saya semua sihat tak hari nih?Memandangkan cuaca tak menetukan sekejap hujan sekejap panas...Apa pun semua tuh rahmat Allah kan...

Bila hari Sabtu nih mestilah sinonim dengan cuti kan.Hari berehat dari kerja dan tugasan sedunia kot...Tapi bagi saya yang bergelar ummi takde istilah rehat pun...Sama macam ibu ibu kat luar sana kan. Hari sabtu pun kena kerja...Hahh siap cakap kerja seorang isteri dan ibu itu mudah?Kerja kami tak pernah berhenti ye....

Hari nih macam biasa nak kena kemas rumah,basuh baju,sidai baju,lipat baju,masak dan macam macam lah...Dah settle kerja rumah semua, saya sambung kerja as a blogger pulak...BW ke blog kawan kawan balas jejak kang tak balas takut pulak dicop sombong..Hope kawan kawan faham ye kenapa saya balas jejak kawan kawan lambat sebab sejak dua meejak memang saya busy dengan kerja di pejabat dan di rumah. Line internet pulak macam siput memang lambatlah nak BW. Mana nak balas komen mana nak BW..Adoiii...Bagi saya masa ye,saya slow slow cuba jejak rumah korang semua....

2 comments:

  1. okje..
    slamat melaksanakan tugas di rumah..
    saya ni air keluaq sikit sikit aje. katanya ada masalah water pump pulok.huahua..
    tergendala kerja mmbasuh dan mengemop.. hihi..
    selamat hari minggu :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..