Isnin, 14 April 2014

Walimatul Urus di Presint 19, Putrajaya

Assalamualaikum....

Semalam saya dan incik hubby pergi Presint 19, Putrajaya attend walimatul urus anak saudara incik hubby saya...Masa nak pergi memang beepusing pusing cari Presint 19 sebab banyak jalan tutup ada event lumba basikal...Kitorang berkonvoi 7 bijik kereta pasrah ajelah bila pusing pusing cari jalan...

Disebabkan dalam mood diet dan tak makan nasi so masa kat majlis tuh saya makan 2 ketul kepak ayam dengan cendol saja. Tak ambik nasi pun...Tuh pun dah kenyang sebab sebelum keluar rumah tadi dah makan sekeping roti paratha..


Pengantin sampai tapi terus ke meja beradab,makan..Naik pelamin lepas makan nanti. Pengantin perempuan tuh anak saudara incik hubby....Dah bergelar hajah di usia muda. Alhamdulillah rezeki dia kan...

Sebelum pengantin sampai kitorang rasmikan dulu pelamin..Sesi bergambar sebelum balik...


Aina dan Auni bergamabr dengan mak mak saudara diorang...Yang baju pink tuh adik ipar saya yang bongsu, yang baju biru adik sepupu incik hubby...


Aina dan Auni dengan mak mentua saya.


Ummi dan anak anak wajib bergambar...

Lepas selesai semua,kitorang yang berkonvoi tadi berpecah pergi ke destinasi masing masing. Saya,incik hubby dan family in law pergi Masjid Putra..Adik ipar nak pergi sangat. Alang alang incik hubby nak solat sekali...


Dari kiri :  Tok mak, ayah, mak, saya dan Auni....Aina dan adik ipar takdr duk main round round kat masjid...


Masa nih nak balik dah...Salam menyalam pastu family in law balik Melaka, kitorang balik PD.

15 ulasan:

  1. sue yang duduk kat putrajaya ni pon tak penah sampai presint 19 ni

    BalasPadam
  2. cantiknya baju dia...suka la tgok pengantin...alhamdulillah dah bergelar hajah di usia muda...

    BalasPadam
  3. hye..syira datang jenguk tuan blog..lama tak tegur..hehe
    :) jemput singgah blog syira, akan ada GA APRIL hari ini..tunggu ^_^

    BalasPadam
  4. Cantik... Tema purple.. Tahniah buat pengantin...

    BalasPadam
  5. Kalau anak2 nrl pun sama...
    Wajib bergambar kat atas pelamin dulu... hehe...
    Nrl tgk mimi kurus je... tgh berdiet jg??

    BalasPadam
  6. background cantik mmg wajib tmpt ambik gmb..hehehe..

    BalasPadam
  7. saya pun memang akan ambil gambar dekat pelamin
    mak mentua nampak muda lagilah
    tu cucu sulong ye

    BalasPadam
  8. Penuh bunga2an di pelaminan :) Meriah dengan bunga :D

    BalasPadam
  9. ada tengok kat fb akak.. cantiklah pelamin tu kak..

    BalasPadam
  10. tahniah untuk pengantin.berseri².cantik pelamin dia.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.