Sam's Deli - Chicken Chop dan Fish 'n' Chips

Semalam lepas balik kerja terus singgah Mydin S2 nak beli cream cheese dan cheddar cheese...Setiap kali menyoping kat Mydin, setiap pelanggan akan dapat keratan resit no baucer Sam's Deli...Selama nih kalau dapat ai is buaag aje. Semalam punya cerita ai tak buang..

Turun aje eskalator terus pergi Sam's Deli...Tengok tengok apa yang ada. Teringin nak makaa fish 'n' chips. So, saya pilih menu tuh dan chicken chop. Dua dua harga RM9.90. So,total RM19.80. Baucer yang saya dapat tadi diskaun RM5.00 dengan setiap pembelian RM15.00 ke atas. So, jumlah yang dibayar hanya RM14.80...Okey murah puas hati...


Yang dua ketui tuh chicken chop dan seketui tuh fish 'n' chips...Chicken chop tuh Aina dan Auni...Tapi bila sampai rumah, saya makan chicken chop, fish 'n' chips tuh jadi hak Auni...Chicken chop memang sedap. Dari potato wedges,kentang putar memang sedap. Yang fish 'n' chips tuh kureng sikit.Kentang okey cuma isi ikan tuh....

So far saya bagi 4.5 bintang untuk chicken chops dan fish 'n' chips saya bagi 3 bintang..

25 comments:

  1. murahnya kak nampak sedap lagi..done nuff

    BalasPadam
  2. sue penah terjah mydin s2 tu...besaq kan

    BalasPadam
  3. berbaloi ngn harga, yg ciken cop tuh pun nampak banyak tuh....

    BalasPadam
  4. mydin ea.. ke kat sana je yg dpt boucer tu.ke yui tak psn..huaaa..

    rugi2..

    BalasPadam
  5. sedapppnya tengok... rasa nak makan chicken chop plak... ^__^

    BalasPadam
  6. Lama tk layan tekak ngan mknn western...

    BalasPadam
  7. terliur la pulak tgk..tak menahan..haha

    BalasPadam
  8. eh bestnya dpt voucher

    kat ipoh xde nya nak bg voucher hewhew

    BalasPadam
  9. mydin S2 ni yang Mydin Mall besar tu ka??

    BalasPadam
  10. syoknya
    tgh planning nk g mydin s2.. lama dh tak gi. hihi

    BalasPadam
  11. Alamak sedapnya nampak.. dah laa time lunch ni hehe

    BalasPadam
  12. wah, sedapnya! lama tak makan chicken chop =)

    BalasPadam
  13. Ayut lma xmkn western food...huhuhu.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..