Khamis, 17 April 2014

Sampel susu Dutch Lady Honey 123

Isnin lepas saya dapat dua sampul surat...Terima dua sampel susu Dutch Lady Honey 123...Saya saja apply sampel susu...Niat sebenar nak register ahli Dutch Lady...Hehehe....Sebab anak anak.dah minum susu Dutch Lady kan...


Dapat perisa madu...Auni minum aje..Aina suh tambah susu coklat gak..Sebelum nih beli yang plain lepas tuh kali kedua beli susu incik hubby suh ambik perisa coklat sebab anak anak suka...

13 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mie, wahh macam sedap je susu dutch lady ni. hehe lama tak minum susu, taktahu mana satu sedap kat tekak ni ~~~

    BalasPadam
  2. Dulu anak saya minum dutch lady coklate jugak.tapi kejap je sebab sembelit.ada setengah budak tak tahan..

    BalasPadam
  3. Owh.. Blh register ek.. Nk register gak lah..

    BalasPadam
  4. Salam MA..

    oo..blh jadi ahli ke? x tahu pulak.. huhu..anak2 cma suka minum susu ni..perisa coklat..kalo yg lain2 tak mo..

    BalasPadam
  5. Sblm ni diaorg minum dutch lady coklat jgk. Lps tu tkr dugro coklat. Dah tu nak buah2an. Mgkn akan tkr coklat jgk. Janji dia org nak minum susu kan? Tp yg dugro br ni lmbt blhkan nak habis.

    BalasPadam
  6. akak pun
    suka susu perisa coklat, hehe :)

    BalasPadam
  7. Anak2 akak pun suka ngan susu Dutch Lady ni....rasanya sedap.

    BalasPadam
  8. saya pun suka register macam-macam club
    seronok bila dapat hadiah dari club ni..hehe

    BalasPadam
  9. Dutchlady coklat tak muak kot..bdk2x msti suka klu dh nma ye pon coklat kn... :)

    BalasPadam
  10. ank saya ashiqa sll gak dppt sample susu ni masa dia kecik. kadang2 sampai x ter minum sbb sll nya dpt banyak kerana kedai tu tmpt hubby beli barang utk kedai.hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.