Ranking Alexa Blog Corat Coret Pink Ummi

Semalam saya tengok status fb Bro Titan pasal web alexa.com berwajah baru. So, tangan nih mengedik gedik nak tengok wajah baru alexa.

Lepas tuh, sajok sajok lah nak check ranking alexa blog pink picisan saya nih. Dan nih lah keputusan ranking alexa...Nampak sangat puan blog lemau lagi...Malas nak update blog...hahaaa...harus usaha lebih..


Ranking dalam Malaysia 4,975....ermmmm banyak lagi kena usaha... Lepas nih berasap lappy dengan Note 2 asyik duk update blog..hahaha



14 comments:

  1. Salam mimie..kak intan pon lama sgt dah x update blog...kalau blog mimie lemau..blog kak intan lg lg la lemau dan lembik..heheh...kak intan x dan nak perasapkan lappy n..banyak keja..tp sekarang lagi syok duk update kat ig.naseb mimie pon ada ig..jadi kita still x lost contact kan..hehe

    BalasPadam
  2. Mmg kena usaha gigih nk msuk ranking ni sbnrnya...

    BalasPadam
  3. ok la kira ada juga dlm senarai ranking..blog dq ni ntah xwujud pa..huhuu

    BalasPadam
  4. sy segan nak check..rntah di hujung mana blog tersenarainya...hehehe

    BalasPadam
  5. berasap pon berasap la mimie.. janji perkembangan blog terus dipertingkatkan.hihi

    BalasPadam
  6. alright lah tu mimi
    teruskan usah aje =)

    BalasPadam
  7. tahniah kak.. usaha lagi kak.. terbaik!

    BalasPadam
  8. ade jgk pembakar semangat menulis bnyk2 entri lps ni

    BalasPadam
  9. Alahai blog saya jauhhhnya cecah juta gamaknya

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..