Selasa, 1 April 2014

Perjanjian RM3


Kemain lagi perjanjian budak budak sekarang...Jom follow diorang nak??Buat perjanjian macam nih...heheee

12 ulasan:

  1. boleh je tu kak.. boleh bawak masuk court tau, sebab ada black & white.. haaa.. lawak, lawak jugak kan.. ;)

    BalasPadam
  2. budak ni berilmu mimi..
    dalam Islam sendiri, kita disarankan buat surat perjanjian walaupun yang meminjam itu adik beradik sendiri:-))

    BalasPadam
  3. hehehe..adoii..trgelak tau Mimi..comel lah^-^

    BalasPadam
  4. ni kaedah plg betull.
    janji org tua..memng x bayar lah..
    nk mintak pun segan.
    cerdik budak2 ni..
    :)
    saksi sekali..:)

    BalasPadam
  5. walawei memang sungguh ke ni?
    hebatlah siap buat perjanjian in black and white
    bakal lawyer ni =)

    BalasPadam
  6. haaa ni baru betul.. kite kene buat gini gakk .. kalau pinjaman org dewasa nan hadoo bayarnyeeee.. bijak mereka niii.. bakal lawyer ehhhh hihihi

    BalasPadam
  7. Bgus bebudak ni.. Ikut Islam sbnrnya..

    BalasPadam
  8. budak-budak pun dah fikir jauh kan.. ada perjanjian..

    BalasPadam
  9. amboiii..kemainn lg..haha..budak2 sekarang mmg semuanya bijak2...

    BalasPadam
  10. Hahaha...pandainya budak2 zaman skrg.
    Comel pun iye jugak... Hihihi~

    BalasPadam
  11. alhamdulillah, kagum cik ros budak2 sekarang ni memang lebih cerdik. tlisan pun cute ja hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.