Pemanggang Ajaib Vantage

Assalamualaikum....

Alhamdulillah rasa teruja tigaplohtiga kali ganda bila dapat pemanggang ajaib vantage nih tau...Kawan saya pun beli tau pemanggang ajaib vantage nih harga RM 90.00 saiz yang sama dengan saya...Tapi dia beli kat Langkawi..Free duty kan...Tapi saya fikir sama aje jalannya...Nak pergi Langkawi nanti kena fikir duit minyak,tol dan tambang feri...Lagipun nak tunggu nak pergi Langkawi bila masa kan...So,beli ajelah kat kawan..Janji ada...


Saya order sampai 5 tau..Tapi bukan semua saya punya..Saya beli satu aje..Yang lain semua nenek a.k.a mak ngan mak mak sedara saya..Buku resipi 101 masakan pemanggang ajaib pun dah beli..Tak sabar nak rasmi pemanggang ajaib nih..hehehe..

17 comments:

  1. masa pi langkawi baru2 nie,sempatlah grab satu..tapi yg murah jelah..

    BalasPadam
  2. saya tak sempat beli lagi di umah sndiri..umah mak ader la..hehee di umah malas masak pasai tu xbeli..hehee :P

    BalasPadam
  3. memang banyak kegunaannya... mama pun ada satu dah 2 tahun pakai... pun beli di langkawi juga...

    BalasPadam
  4. wah wah..lepas ni post resepi la pulak :)

    BalasPadam
  5. akak pun ada sekor gini dik, walaupun agak berat tp syok lah semua benda boleh msk kt sini... besar lak tu...

    BalasPadam
  6. sy pun ada jgk...mula2 beli i is excited..abis seme nk panggang..dh lama2 beli i is malas pulak..sbb susah nk basuh, sinki sempit..alasan hehehehe..

    BalasPadam
  7. sama brand ngan sue ni...boleh la...kikiki

    BalasPadam
  8. wah beshnye...kalau dapat seketui ok gak...

    BalasPadam
  9. wah, bestnya... byk le aktiviti panggang memanggang lepas ni... nrl pun minat jgk nak beli ni... ^__^

    BalasPadam
  10. Dah beli juga tpi jenmaa biasa je... Lama gak. Msk guna PA tu.. Hihi.. Buagt pnskn pizza je .

    BalasPadam
  11. brnd ni sy tak de lagi..
    kita suka benda yg jenis kuali besar..nak manggan ke..letak je boleh tinggal tak hangus..

    BalasPadam
  12. tiba2 niesa tgk byk je org post pasal pemanggang ajaib ni..xtau lak apa fungsi dia..kena google la lepas ni..hehe

    BalasPadam
  13. kat lazada ada jual gak kak..rm69 je utk 30cm nye size :)

    BalasPadam
  14. jngn lupa post resepi lps try guna PA ni

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..