Oat Chocolate Choco


Oat Cocolate Choco feberet terbaru saya. Memang kenyangkan..Dah la sedap. Beli kat kawan ofis...Yang penting halal yang diiktiraf Jakim.

33 comments:

  1. Kat mana blh dpt Oat nie Mimie selain dr kawan Mimie tu..uhuhu.. Lama dah akk cr oat nie.. :)

    BalasPadam
  2. Same ah ummi...pagi2 Yana breakfast dgn menda alah ni la. Sedap sangat... Hehehe~

    Singgah sambil menabung INTI & Digi (^^,)

    BalasPadam
  3. mmg sedap tp pyh skt nk jumpa kt kedai2... kalu kt online mahai...

    BalasPadam
  4. menjadi fenomena nih..boleh kurus makan ni

    BalasPadam
  5. memangs edap kak, sy pun ada beli tapi yg white chocolate, senang wat bekpes pepagi kat ofis...

    BalasPadam
  6. MCM sedap jer..produk baru eh..sblum ni xprnh nmpk pun..

    BalasPadam
  7. Femes betul choc ni. Sedap ker mimi? Kat mana ada jual?

    BalasPadam
  8. sedap ke? coz ramai orang duk post kat FB ni kata sedap

    BalasPadam
  9. waaa mesti sedap.. kat sabah blom pernah nampak g huhuhuuu...

    BalasPadam
  10. ida pun mkn ni. makan time2 ptg as snack. kenyang kan.. makan dua ketul settle! hihihii

    BalasPadam
  11. kawan saya jual berkotak kotak coklat ni..mmg ramai yg suka..

    BalasPadam
  12. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita..sy pun suka mkn oat choco tu..

    BalasPadam
  13. Oat Chocolate Choco ni minuman beverages ke snek macam keropok?

    BalasPadam
  14. oooo...biskut ni...patut la ramai tanya i....mana nak beli ni eh...

    BalasPadam
  15. Xpenah nmpk laaa..xde jual kat market nyeah mimi..

    BalasPadam
  16. sedapkan. hari tu mrata gak carik.nasib jupe.hihi

    BalasPadam
  17. teringin gak nak makan.. ramai yg kata sedap

    BalasPadam
  18. Boleh wassap 0123434591 utk order. Die lebih orefer cod dr pos. 1 pek rm12 je. Borong rm240 sekotak

    BalasPadam
  19. nak beli jugak nnt.senang bawak kat opis..hihi

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  21. terima kasih kepada tuan blog corat coret pink ummi..

    kepada sahabat semua..saya siti, kalo anda semua ingin dapatkn oat choco yg lazat berkhasiat, lg menyihatkan ni... boleh tel saya 019-3993527 atau 012-9368126 (my hubby)

    BalasPadam
  22. Salam.tumpang promote.dptkan chocho oat yg gerenti sedap ni dr sy ..watsapp laju2..0129712184 tq

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..