Selasa, 29 April 2014

Kat mana nak beli Oat Chocolate Choco

Ada beberapa rakan blogger yang tanya kat mana boleh beli oat chocolate choco nih...So share dengan korang instagram yang jual oat chocolate choco noh..Semua instagram nih jual RM18 ke bawah.Yang lain ada yang jual RM19,ada jual RM20..So,pandai pandai korang ye nak pilih mana satu korang nak beli..





So far semua instagram yang saya tahu nih jela yang murah...Nanti korang boleh pm diorang untuk more info ye...

66 ulasan:

  1. kat koperasi ada jual ni... tapi xtahu la harga dia berapa.. tak pernah teringin nak rasa.. hehe..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Wangsa maju dimna yer..bole tlg info..

      Padam
    2. Aah mohon share kt mana wangsa maju.. Specific loc...

      Padam
  3. ayooook mahal nyer sampai rm18... kwn opis akak nih jual rm12 ke 13 gitu... mmg takdelah akak nk beli online... rugi mahal bebeno

    BalasPadam
  4. Oat ni memang tak ada jual kat supermaket ke?

    BalasPadam
  5. byk jugak Alycia tgk benda ni kat FB.. tp xtau mcm mana nak beli.. tq sharing ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ada menjual oat choco ni..rm11 sahaja satu pek..kalau beli lebih dr 12 pek akan ada harga special..whatsapp 0134008248

      Padam
  6. dekat kedai di luar nin xda jual ke mimie?.. mksd kak ina mcm shopping cmplex ke

    BalasPadam
  7. kegilaan oat skrf ni baru semalam rasa...mmg sedap

    k apapun sy dari blog mialiana nak url
    ber BW...salam perkenalan dan follow sini dah

    BalasPadam
  8. Tula...ramai tul yg update pasal oat choco ni...x pe nanti SA skodeng

    BalasPadam
  9. As salam saya ada jual
    RM13 1 pek
    cod bdr baru bngi saja
    yang lain pos
    Berminat boleh order
    sms/whatsap 010-9336935

    sekarang stok available dengan saya
    Terima kasih

    Tq tuan punya blog, kasi lalu iklan saya
    blog saya : www.wanrokiah.blog.spot.com

    BalasPadam
  10. dgr kata kat chow kit rm8.30. kat kedai borong
    kat jb bru rm8.50

    BalasPadam
  11. dgr kata kat chow kit rm8.30. kat kedai borong
    kat jb bru rm8.50

    BalasPadam
  12. kat kedai borong blh dpt murah...kt chow kit rm8.30

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  15. sy ada jual.sms/whatsapp sy ye
    012-3557809
    area wmaju/setapak/kl-nurul

    BalasPadam
  16. saya ada jual
    area kl.wangsa maju/setapak/gombak
    call/whatsapp/sms
    0123557809
    nurul

    BalasPadam
  17. saya ada jual
    area kl.wangsa maju/setapak/gombak
    call/whatsapp/sms
    0123557809
    nurul

    BalasPadam
  18. Salam,

    saya jual rm12, tak termasuk postage, postage biasa rm6 minimum, cod di putrajaya/ saujana impian.

    Call/whatsapp 0126403361.

    BalasPadam
  19. Saya jual borong. .10 paket.rm110
    Satu paket rm12
    Satu kotak rm240.-24 paket

    Berminat..area cheras n balakong
    0122358252

    BalasPadam
  20. Tumpang Iklan.

    Saya ada jual Oat Choco di kawasan Bandar Tun Razak dan Taman Melati.

    Boleh hubungi saya di 014 2222421

    Tq

    BalasPadam
  21. Salam. I sell oat choco twinfish RM12, oat&wheat cv mallow RM10, date&fate here RM12
    Boleh jugak nak pre-order untuk harga borong sekotak saya jual dengan harga RM250 termasuk postage parcel.
    Boleh COD area penang dan sungai petani, kedah.

    BalasPadam
  22. brand twinfish mmg original puya sedap..mmg kat pasaran hrga rm10 keatas. klu hrga rm10ke bwah rasanya brand lain dh..n xbrp sedap mcm twinfish

    BalasPadam
  23. saya ade jual choco oat dgn hrga yg lebih murah..ready stock..nk beli borong pon boleh...kindly wassap or sms sy 0133664553 dyllaa :) for the best price. thnx!
    instgram @fadhiz_collection

    BalasPadam
  24. Salam sy pengedar chocho oat.dptkan harga yg bbaloi dgn sy
    cod sbg jaya.s.alam.pj.klang.telok pglima garang.watsapp sy laju2..0129712184

    BalasPadam
  25. salam sy ada stok yg untuk oat choco dan oat wheat..
    rm10.00 foc delivery seluruh bandar kuala lumpur..
    0133235858 wassap

    BalasPadam
  26. salam sy ada stok oat choco n oat wheat..
    stok byk wat masa ni..
    foc delivery klang valley'
    0133235858 wassap

    BalasPadam
  27. Salam. Saya ada jual choco oat ni. RM12 satu paket. Berminat boleh whatsApp 0175797428. TQ :)

    BalasPadam
  28. Salam. Saya ada jual oat choco ni. Satu paket rm12. Berminat boleh whatsapp 0175797428. TQ :)

    BalasPadam
  29. Salam. Saya ada jual choco oat ni. RM12 satu paket. Berminat boleh whatsApp 0175797428. TQ :)

    BalasPadam
  30. Saya jual borong utk oat choco ni..beli ikut crton..
    whatsapp 0134008248

    BalasPadam
  31. oat choco / oat wheat rm10.00
    foc delivery in kl
    0133235858 wassap

    BalasPadam
  32. Saya jual oat choco and oat wheat . Satu pack Rm12 . Beli 10 keatas Rm10 satu pack . Murah kan ? So grap it now dear :)
    Whatsapp - 017547726 (nadya)

    BalasPadam
  33. Semalam sy bli oat choco twinfish kt pasar raya hwa tai kat kipmart masai rm9.90 je ...ade byk stok kt psr raya tu

    BalasPadam
  34. Tumpang tanya..selain brand twinfish ada brand lain x? Sbb sy beli brand he pin pengeluar yi wu hepin food co. Ltd. Adakah ia tiruan? Xda tnda halal jakim..

    BalasPadam
  35. Saya ada jual oat please pm or WhatsApp 012-3468744 Cila (MPG NIAGA). KL.

    BalasPadam
  36. Balasan
    1. Boleh...kakak saya wakil dr saya jual kat sana..pm saya 0149906878

      Padam
  37. Haii . Saya jual oat choco and oat wheat .
    1 pek = Rm12
    3 pek = Rm30
    5 pek = Rm49
    *grap it now . Stock limited
    Whatsapp nadya - 0175347726

    BalasPadam
  38. Salam,
    OAT CHOCO DAN OAT WHEAT
    TERBAIK DI PASARAN
    COD AREA PUTRAJAYA,BANDAR BARU SALAK TINGGI
    018-2262080 (BLEH MESEJ/WASSAP/WECHAT)
    RM12 SATU BUNGKUS .
    DALAM ADA 48 PCS.
    HARGA BORONG SEKOTAK RM240(stok no limit,bleh borong seberapa banyak selagi stok ada)

    BalasPadam
  39. saya jual oat chocho(twinfish) n oat n wheat (cvmallow)
    1 paket rm10.00
    borong rm9.00/paket
    whatsap saya 012-2358252 - area cheras n balakong

    BalasPadam
  40. Twin Fish Oat Choco wholesale price RM8.50/packet / 1 Carton (24 packets) RM200. COD around balakong.
    Whatsapp 012-6662686

    BalasPadam
  41. Saya ada jual di saah..kakak saya wakil saya di sana..di sandakan sabah..sms/whtsapp saya di 0149906878

    BalasPadam
  42. dah ade stok di pasaran rm8 sepacket.. jumpa kat speedmart area kl

    BalasPadam
  43. dah ade stok di pasaran rm8 sepacket.. jumpa kat speedmart area kl

    BalasPadam
  44. Salam Owner Blog,
    Minta tumpang iklan ye.

    Oat Choco Twin Fish PERISA TERBARU: 'Sweet Potato' & 'Chocolate' akan berada di pasaran hujung bulan Jun 2014. RM12 per pack. Pre order dibuka sekarang. Free Delivery area Shah Alam.
    http://www.mudah.my/vi/27949711.htm

    http://www.mudah.my/vi/27949946.htm

    Call / Whatapps: 012-2574371

    Terima kasih.

    BalasPadam
  45. Salam Owner Blog.
    Minta izin tumpang iklan.

    Oat Choco Twin Fish PERISA BARU, lebih enak. 'Sweet Potato' & 'Chocolate' akan berada di pasaran hujung bulan Jun 2014 nanti. RM12 per pack. Pre-order dibuka sekarang. Free delivery sekitar Shah Alam.

    http://www.mudah.my/vi/27949711.htm

    http://www.mudah.my/vi/27949946.htm

    Call / Whatapps: 012-2574371

    Terima kasih.

    BalasPadam
  46. Mahalnya..Kat kawan saya jual RM5 perpacket .. nak pm saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nurzulfa.. mcm mana nak pm.. bg email/ no bole???

      Padam
  47. @Nurzulfasya berminat nk beli dgn harga rm5 tu tlg hubungi sya 0126627184

    BalasPadam
  48. Area SG petani ada tak pembekal? Sya n anak2 suka Sgt tp agak susah nk cari

    BalasPadam
  49. Tumpang iklan

    salam, sy ada jual oat choco n oat wheat nk clear stok ada 2 kotak...
    1 pek : RM8.00
    1 kotak : RM156.00 ( Jatuh RM6.50)
    Whatsapp sy 0169034797

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.