Kapsul Pati Halia

Nak promo kat korang produk yang kawan saya jual..Produk nih ialah kapsul pati halia elok untuk pembuangan angin,melawaskan pembuangan air besar,pecah lemak,melancarkan perjalanan darah dan membersihkan usus.
Sebotol mengandungi 50 biji kapsul dan sebotol berharga RM20 sahaja. Cara pengambilan 2 biji pagi atau malam. Tahan selama 25 hari ye.


Rasanya semua tahu tahu kebaikan dan kelebihan halia nih. Kalau badan bisa bisa ada angin memang elok amalkan minum air halia. Memang akan prutt prutt prutt ajelah kerjanya kan takpun akan keluar angin melalui mulut macam bunyi sendawa tuh...If korang tak boleh minum air halia korang boleh amalkan makan kapsul. Macam saya jangan haraplah nak minum confirm daku muntahkan semula...Bila amalkan makan kapsul halia nih saya pruttt pruttt tau...Takde bau pun tapi leganya bila aagin keluar..hahaha..

Lepas tuh kan, kapsul pati halia nih membersihkan usus, mencuci dan melawaskan pembuangan air besar korang..Macam sepupu kawan saya nih ada masalah pembuangan air besar sekali. Alhamdulillah lepas dia amalkan, semua najis degil dan lama keluar. Bau agak busuk dan warna kehitaman..

Selain daripada tuh,kapsul pati halia nih memecahkan lemak korang tau..So,sesiapa nak kurus bolehlah try...Macam mana nak dapatkan produk nih??Korang boleh contact kawan saya, Puan Nur Nazihah melalui fb,instagram atau whatsapp.

Instagram : Nur Nazihah HKCC Coffee (Nur_nazihah_hkcc)
Whatsapp : 0196165258

16 comments:

  1. Halia memang baik selain buang angin boleh slimkan badan. Kakak tak pernah beli lagi ni Mimie..

    BalasPadam
  2. Singgah pagi, Mimi...
    Sesuai sangat tuk ibu2 cam kita ni... haha...
    Banyak angin dalam badan... ^__^

    BalasPadam
  3. bagus tuk buang angin ni....btw digi tuk mimi :)

    BalasPadam
  4. Salam, saya memang peminat teh halia, lebih senangla bila ada kapsul ni.

    BalasPadam
  5. selalu minum air halia...now dah ada kapsul lagi senang...

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak mie, wahh macam bagus ni. hehehe~~~

    BalasPadam
  7. Sebenarnya okje kurang yakin dengan produk produk gini PU....takut nak makan takut ada side effect...

    BalasPadam
  8. skarang dah ada kapsul.dulu pernah guna cream dia .

    BalasPadam
  9. sy minum air halia nona tu..nak lg power buh halia betul sekli.
    ;)

    BalasPadam
  10. ida minum air halia terus kakkk.. hukhukhukkkk

    BalasPadam
  11. Halia mmg bgus utk bdn.. Mmg msk selalu buh halia..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..