Rabu, 16 April 2014

Hadiah Mega Giveaway Blog Myra

Sebelum nih dah inform kat korang saya menang baucer Shaklee RM50 dari blog Myra kan...Saya dah pun guna baucer tuh beli produk Shaklee iasasi itu Vita - C. Harga selepas tolak baucer RM40 sahaja. Alhamdulillah hari nih dah sampai pun vita-c tuh.....


Ada 180 tablets..Kalau sehari satu tablet perghhhh giler jimat...Tahan 6 bulan...Kalau sehari dua tablet tahan 3 bulan...Memang jimat...

23 ulasan:

  1. bestnya...

    jom join http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyid-blogspot.html

    BalasPadam
  2. SA makan sehari 2 biji...hehehe...now dah beli botol ke 2 dah...

    BalasPadam
  3. Wahh...tahniah ummi. Vita-C Shaklee ni mmg mahal cket, okla dapat baucer then topup cket jer. Hihi...rezeki ummi (^^,) Singgah menabung mr.nuff~

    *Jemput join GA saya yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    BalasPadam
  4. THNIAH...ye memang berbaloi..1 botol tahan 6 bulan

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum... Alhamdulillah.... Tahniah kak....moga sihat selalu mkn Shaklee...

    BalasPadam
  6. Bestnya dpt beli dgn harga yg murah.. farah pn tgh consume vit c nie jugak..=D

    BalasPadam

  7. salam perkenalan :)

    byk juga vit-c shaklee ni ye

    BalasPadam
  8. nanti dah makan bagitau result ye =)
    saya perasaan mimi makan macam-macam supplement
    tak ada apa-apa masalah ke?

    BalasPadam
  9. Mkn vitamin utk kesihatan....ayut minum vitamin C je..sbb minum p ati prun :)

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah da sampai..
    Dun wori Mimi, ephyra bole je nak ambil dgn Vit C, klau was2 jarakkan ambilan dlm 1-2 jam

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.