T shirt Muslimah hadiah menang GA IntaNBerliaN

Sebelum nih kan saya ada share dengan korang saya menang t shirt muslimah dari blog kak Ina.. Hari nuh baru terhegeh hegeh macam siput nak up entry pasal hadiah yang saya dapat..Memang tahap malas gaban dak Mimie nih..


Hehehe...Baju yang saya pakai tuh lah baju yang saya menang dalam GA blog kak Ina..Saya suka baju nih memang menepati piawaian yang incik tetapkan lah..


Hahhh nih view dark dekat dan lebih jelas..Serius memang suka sangat sangat baju nih...Selesa je tau..Sekarang nih nak mengumpul koleksi t shirt muslimah...Cantik cantik dan macam macam design...Meroyan tengok...Kang beli baju ntah pape kena komplen plak dengan incik hubby..

11 comments:

  1. Wah.. Cntik sesuai dgn akk peminat pink...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, cantiknya baju tu. ohh hadiah kemenangan ya. taniah kak mie ~~~

    BalasPadam
  3. cantiklah!
    suami saya pun gitu
    membebel kalau tak kena piawaian dia =)

    BalasPadam
  4. cantik tp lagi cantik dapat free kann..hahaha :)

    BalasPadam
  5. Piawaian suami itu pnting.hihihi ;)

    BalasPadam
  6. cntik warnannya kan.
    ala ala mcm yg saya dpt juga.hihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..