Isnin, 24 Mac 2014

Rezeki menang Mega Giveaway blog MJ

Alhamdulillah walaupun Allah uji saya dengan sakit mata tapi Allah tetap berikan rezeki untuk saya..Kan saya dah cakap setiap kesedihan pasti ada kegembiraan...


Bila ada masa yang terluang sempat jugaklah puan mc nih berblogwalking kan...Sekali ternampak entry senarai pemenang giveaway blog MJ.Harus lah check kan.dah nama pun saaah seorang peserta kan. Alhamdulillah syukur ada rezeki menang. Dapat vouucher RM50 untuk pembelian supplemen shaklee...Tapi saya tak pasti pulak supplemen mana yang boleh dibeli guna voucher tuh kan. Yang tuh pikir kemudian yang penting saya nak share dengan korang rezeki saya hari nih. Walaupun sekarang kemain pemalas nak join ga tapi alhamdulillah masih ada rezeki untuk menang...Details pun tak bagi lagi..Petang petang sikit kot baru bagi...Hari nih mahu pulun up entry dan balas komen kawan kawan.. Pastu baru berblogwalking sepuas hati...

9 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.