Isnin, 17 Mac 2014

Review food : Burger KFC Zinger Reloaded More Zing

Semalam adik saya datang rumah. Sebelum dia datang saya kirim belikan Burger Zinger Reloaded More Zing tuh. Al maklum ajelah kan dah nama peminat tegar bitger zinger opkos kena try kan..Untuk anak anak saya belikan snack plate...Diorang peminat ayam goreng...


Burger Zinger Reloaded Zing dan apa benda ntah..Nak kata begedil bukan begedil...


Isi dalam burger...Ada gegelang bawang...Sayur ada kat bawah daging tuh...

Okey jom review satu persatu pasal Burger Zinger Reloaded More Zing nih..

Untuk roti burger nih saya memang suka...Lembuttt sangattt roti dia...Saya suka saya suka..Daging pun memang sedap..Tapi yang gegelang bawang tuh saya sianh siang dah ketepikan sebab ai dont like onion...Kalau bubuh dalam masakan saya makan yang ditumbuk atau blender saja, kalau potong hok cenggini memang taklah saya nak makan..

Lepas tuh yang macam begedil tuh saya tak makan sangat gigit sikit aje langsung tak boleh masuk tekak..So,burger ajelah yang saya boleh masuk dan terima...

Secara keseluruhannya, akak nora bagi 2.5/5 bintang..

18 ulasan:

  1. begedil tu dia bagi asing dalam satu set tu ke?? nak try jugaklah.hehehe...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mimie. hehe. bestnya dah rasa zinger reloaded. nanti nak try jugak lah. hehee sheila pun kureng minat makan bawang. heee. kak mie, CPC nuffnang sheila dah ada earning sket. hehehe selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    BalasPadam
  3. yg kentang tu nampak mcm hashbrown je. xtau la, belum try lagi. nnt nak ajak hubby g kfc mlm ni bole la try. hehe

    BalasPadam
  4. arghhh..pagi2 nmpak entry ni..lapar..hehe..

    BalasPadam
  5. macam sedap je...mcam sedap je.hehe

    BalasPadam
  6. Kalau tak beli tak tahu macam mana rasa ye tak? Dah tahu ni oklah... lain kali pilih yg lain.

    BalasPadam
  7. ooo maknanya tak berapa sedapla ye.. baru mengidam nak makan.. :)

    BalasPadam
  8. Dh dua org blogger review nih.. Mcm nk tdy juga je..

    BalasPadam
  9. Terliurr lah pulak, harap dpt la makan bugr idaman nih hahaha

    BalasPadam
  10. Begedil ni kena orang pandai buat kan baru sedap :)
    Tp klau roti beger pun da lembut lupakan yg lain :D

    BalasPadam
  11. ohh mcm tu je ke kak? hehee..mcm onion ring plak..

    BalasPadam
  12. saya pun tak suka onion ring
    tapi kalau raw saya makan pula...hehe

    lapo la pula rasa ni, dah posa ni =)

    BalasPadam
  13. sy suka mkn onion ring Mimi..sedap....teringin nk mkn zinger tu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.