Rabu, 26 Mac 2014

Pink lagi???


Pink lagi???Sila jangan muntah pink..Nanti berjangkit dekat korang..hahaha..

See my calculator is pink colour...Beli kat popular semalam..Motif??Opkos ada motif bila belikan..Takkan beli suka suka..Kalkulator nih saya beli sebab senang nak kira duit keluar masuk jual bedak dan kek cheese leleh. Sejak jadi businesswomen nih kemain banyak order masuk. Alhamdulillah rezeki...Syukur...

Sebelum nih duk kira guna kalkulator kat phone je sangat menyusahkan bila nak mengira. Alang alang semalam dah ada kat Popular baik beli kalkulator sekalikan..Mula mula nampak kalkulator kaler hijau dengan purple. Kepala otak mula ligat fikir kalau ada kaler lain pink mesti ada..Sekali betul cakap aku Senah...Pekerja Popular saja dengki dengan dak Mimie kan?Diorang bantai letak kalkulator pink belah belakang. Jenuh nak kuarkan satu satu kalkulator..Dengki betul korang dengan aku kan...hahaha...Bertambah lagi koleksi pink ai...

17 ulasan:

  1. ida pun pink!!! hekhekhek........ sanggup xnk gune calkulator opis besar gabak.. beli sendiri kat daiso kemain akuu hahahhaha

    BalasPadam
  2. ida pun pink!!! hekhekhek........ sanggup xnk gune calkulator opis besar gabak.. beli sendiri kat daiso kemain akuu hahahhaha

    BalasPadam
  3. alhamdulilah Mimie..murah rezeki..
    sama jg jg dgn Mimi kira gn hp..payah lah hehe

    BalasPadam
  4. wahh..selamat maju jaya dalam apa jua bidang.. ;)

    BalasPadam
  5. mmg hantu pink ni hehehe...mg bisness mterus maju jaya yer

    BalasPadam
  6. saya juga peminat pink tegarrrrr..ahha

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah rezeki dengan berbisnes ;)

    Comel la kalkulator pinky tu, ai likeeee ;)

    BalasPadam
  8. niesa sekarang pun mmg kena ada kalkulator dlm beg..senang sikit nk mengira..pink!bermotifkan pink pun ok gak kak..i likeeee!heee

    BalasPadam
  9. Hamboi busn women nih. Kalkulator pun nak kaler pink. Nasib duit takde kaler pink.

    BalasPadam
  10. minat sungguh pink ye
    sampai ke kalkulator pun pink =)
    apapun all the best!

    BalasPadam
  11. hyeee kak pink..moh ke blog den..hik3...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.